Comatoşii – Flatliners (1990)

Comatoşii – Flatliners (1990) Film Online Subtitrat

Regia: Joel Schumacher
Actori: Kiefer Sutherland, Kevin Bacon, Julia Roberts
An: 1990
Genuri: Drama, Groaza, SF
IMDB: 6.5
Durata: 115 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Trailer Comatoşii – Flatliners (1990)

https://www.youtube.com/watch?v=RMjjuRwXOxo

Sinopsis film Comatoşii – Flatliners (1990)

Film distins cu Oscar pentru cele mai bune efecte sonore. Intr-o incercare temerara de a afla ce ne asteapta pe toti dupa moarte, cativa prieteni, colegi la Medicina, concep un plan prin intermediul caruia, unul cate unul, sa-si provoace oprirea temporara a oricarei activitati cerebrale, pentru a “simti” moartea inainte de a fi readusi la viata. Unii dintre ei sunt “ucisi” si apoi inviati cu amintiri extrem de puternice, iar experimentul este considerat un succes. Dar, desi pare ca au castigat mai mult decat isi propusesera initial, trecutul pur si simplu da buzna peste ei, bantuindu-i. Un film realizat de un maestru al genului.

Review film Comatoşii – Flatliners (1990)

“Flatliners” a fost filmat în mare parte în beznă neogotică rândul său, a locațiilor secolului în și în jurul Universitatea din Chicago.

Gargui și umbre și sumbru, vitralii înconjoară experimente mortale, ca studenții, îndemnat de conducător Kiefer Sutherland, falsifice planurile lui Dumnezeu pentru ei. Unul după altul, ei iau ceea ce ei speră este o călătorie dus-întors în eternitate. Riscurile sunt multe: Nu numai moartea, desigur, dar chiar și expulzarea din școală medicală.

Ceea ce ei găsesc pe de altă parte, nu este adecvată activității unui examinator pentru a dezvălui. Cum au ajuns înapoi, cu toate acestea, merită unele comentarii, pentru că filmul se angajează în activități de manipulare complot care este nedemn de strălucirea temei sale. Fiecare elev încearcă să-unul până ceilalți, să stai departe un pic mai mult, pentru a merge un pic mai adânc în tot ceea ce este acolo. Și astfel, fiecare încercare de resuscitare este un pic mai complicată.

În cele din urmă filmul cade într-un model dezamăgitor, în care noi ar trebui să ținem respirația în timp ce încă un alt echilibru între viață și Voyager moarte. Într-o resuscitare este suspans. Două sunt în regulă. Mai mult de doi se uzeaza salutã lor.