Colony (2016)

Los Angeles-ul şi alte metropole americane (şi probabil întreaga lume) din Colony se află sub controlul unei rase extraterestre. Oraşul este înconjurat de un zid înalt cât un zgârâie nori şi lat de 100 de metri iar oamenii sunt victimele unui regim militar ce le restricţionează drastic libertatea şi resursele.

Parte a unei forţe invadatoare extraterestre forţele militare sunt formate din colaboraţionişti umani care aleg un statut privilegiat tocmai ca să nu tremure la irosirea unui simplu ou. Medicamentele sunt pe cale de dispariţie iar pe străzi există doar o aparenţă de normalitate orice incident fiind rapid şi drastic analizat de forţele de ordine.


Regia: Ryan Condal, Carlton Cuse, Juan José Campanella
Actori: Sarah Wayne Callies, Jacob Vargas, Josh Holloway, Ally Walker, Peter S. Jacobson
Anul: 2016
IMDB: 7.4
Gen: Drama, Aventura, Actiune, Seriale Online
Durata: 42 minute


Colony SEZONUL 3 Online Subtitrat:

S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10

S03E11

S03E12

S03E13


Review Colony

Realizat de Carlton Cuse; cunoscut mai ales ca producător executiv şi scenarist al celebrului Lost; serialul face o alegere care intrigă; dar şi enervează spectatorul: nici măcar o secundă nu întrezărim extratereştrii. “Nimeni nu îi vede”; aflăm din primul episod şi ne dăm seama curând că acesta este marele as din mânecă pe care Cuse îl va folosi la momentul ce-i va părea potrivit. Deocamdată Colony menţine tensiunea prin alegerea esenţială pe care vor fi nevoiţi să o facă Will şi Katie: vor colabora pentru a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii şi a le oferi un viitor mai confortabil celor doi copii ai lor sau se vor alătura unei firave Rezistenţe hotărâte să saboteze invadatorii? Răspunsul aflat în primul episod al serialului are toate şansele să surprindă.

Serialul surprinde şi în ceea ce priveşte efortul de producţie. Da; zidurile gigantice sunt impresionante (şi evident create pe calculator); dar le vezi în doar câteva scene. Nu te uita la serial pentru efecte speciale sau confruntări spectaculoase: Colony este o distopie “with a twist”; iar accentul se pune pe psihologia şi motivaţiile personajelor; precum şi pe efectul stării de asediu asupra oamenilor obişnuiţi.