Cold War II (2016)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Cold War II (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: Han zhan II
Regia: Lok Man Leung, Kim-Ching Luk
Actori: Aaron Kwok, Tony Ka Fai Leung, Yun-Fat Chow
An: 2016
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cold War II

După serviciile funerare ţinute în memoria a două oficialităţi ucise în timpul Războiului Rece, Comisarul Sean Lau (Aaron Kwok) primeşte un apel telefonic în care este informat despre faptul că soţia lui tocmai a fost răpită. Răpitorul îi cere lui Lau să îl elibereze din puşcărie pe Joe Lee (Eddie Peng) în schimbul soţiei sale. Pentru a-şi salva soţia, el trece peste procedura standard a poliţiei şi o invocă pe cea de urgenţă pentru a-l transfera pe Joe din puşcărie.

După ce transferă informal puterea managerială subordonaţilor săi şi ia responsabilitate personală pentru întreaga operaţiune; Lau urmează instructiunile primite de la răpitorul său pentru a-l transporta pe Joe. Cu toate acestea; Joe reuşeşte să evadeze cu ajutorul câtorva complici care detonează şi o bombă la secţia de poliţie. Ca urmare a exploziei; presa şi politicienii cer imediat lămuriri cu privire la operaţiune. De teama existenţei unei cârtiţe; Lau îi cere lui Billy Cheung (Aarif Rahman); anchetatorul care l-a mai ajutat în trecut; să formeze o unitate independentă de poliţie care să facă lumină.

Între timp; M.B. Lee (Tony Leung Ka-fai); adjunctul care se află în ultimele zile de dinaintea pensionării; este prezentat de fiul său unui fost comisar care acum este om de afaceri şi furnizează echipamente IT pentru forţele de poliţie. Ulterior se descoperă faptul că se urmăreşte îndepărtarea lui Lau din funcţie. Un comitet legislativ se întruneşte pentru a observa lipsurile din Operaţiunea Războiul Rece şi acţiunile recente ale lui Lau. Investigatorul independent Oswald Kan SC (Chow Yun-fat) este convins de prietenul său; Ministrul Justiţei să fie parte din comitet; dar el jură că va acţiona independent şi aşa cum crede el de cuviinţă.