Cold Moon (2016)

Cold Moon (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Griff Furst
Actori: Tommy Wiseau, Christopher Lloyd, Josh Stewart
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Groaza
IMDB: 5.0


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Cold Moon

Cold Moon de la co-scriitorul-regizor Griff Furst, este o bucurie absolută de a sta și a contempla. Acest lucru este atât pentru cinefilul avid, cât și pentru fanaticul thriller al colegilor. Bazat pe romanul lui Michael McDowell, “Cold Moon Over Babylon” (1980), avionul cu optzeci și opt de minute are o atmosferă încântătoare și neclară. De asemenea, exploatează un furnir amenințător și amenințător.

Un astfel de aspect este mult în veacul unei bucăți de celuloid îndreptată, dar cu totul dură, din anii ’70 și începutul anilor ’80. În plus, există subțire tactilă Hitchcockian poziționat delicat în întreaga afacere. Adaptarea nemuritoare a lui Hitchcock a lui Psycho (1960) a lui Robert Bloch, munca mea preferată personală de la maestrul suspansului, a venit în minte.

În plus, în primele zece minute există o secvență de moarte extraordinar de executată. Este atât de vizibil uimitor și fascinant că nu se poate ajuta decât să desenezi comparații cu maestrul de oroare italian Dario Argento. Acest sentiment este susținut și repetat în multe alte momente similare pe tot parcursul aranjamentului.

De asemenea, episoadele supranaturale care apar mai târziu în configurație sunt tratate la fel de abil și eficient. O scenă hipnotică într-un cimitir lângă marca de o oră reprezintă o dovadă sigură a unei astfel de evaluări.

Acest bit menționat mai sus aduce și o creatură asemănătoare șarpelui. Această entitate amintește de o fiară din alte lumi spionată într-o altă capodoperă eterică, McDowell, co-autor. Asa este Tim Burton helmed Beetlejuice (1988).

În mod corespunzător, jucăriile Furst cu sensibilități genice gotice într-o manieră demnă de alinierea la o producție Hammer Film Productions din anii 1960. Caracterele, dintre care majoritatea sunt arhetipuri din orașele mici, sunt realizate minunat și credibile.