Cold Blood Legacy (2019)

Un assasin din filmul Cold Blood Legacy (2019) online subtitrat locuiește izolat într-o cabină de la marginea unui lac. Într-o zi, o femeie rănită sosește în fața casei lui. Ca să o salveze, el trebuie sa isi riste propria viață.

Cold Blood Legacy (2019) Online


Regia: Frédéric Petitjean
Actori: Jean Reno, Sarah Lind, Joe Anderson
An: 2019
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 4.5


Cold Blood Legacy (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Cold Blood Legacy (2019)

Când am văzut exteriorul înghețat în sângele rece al anului 2019, am fost pregătit pentru versiunea lui Polar, Jean Reno, mărturisind că omul cel mai în vârstă stătut gol, lângă un lac înghețat, gata să lovească orice ucigaș care îndrăznește să se rătăcească în calea lui. Cold Blood este cu siguranță mai puțin sălbatic, iar povestea este mai dreaptă. Reno îl interpretează pe Henry, un hitman care trăiește într-o cabană lângă un lac, în mijlocul nopții, dens de zăpadă. În apropierea cabinei sale, o femeie pe nume Melody (Sarah Lind) se rănește grav în timp ce se aventurează pe dealurile cu zăpadă cu zăpada mobilă.

Cold Blood Legacy spune o poveste în care ucigașul trebuie să ia o decizie crucială; se încrede în Melody sau o lasă să moară? Filmul este înmuiat în paranoia, mințile ambelor personaje luptându-se pentru a se evalua reciproc.

Cold Blood ar fi beneficiat de un film de 90 de minute despre aceste două personaje, permițând publicului să umple golurile cu imaginația lor, dar regizorul Frédéric Petitjean a optat pentru a arunca o mulțime de expoziții pentru a-și îmbunătăți intens scenariul din jurul Melody și de ce ea a ajuns într-o țară înzăpezită, goală, cu un ucigaș.

Filmul este puternic dezasamblat cu unele editări discutabile. Cold Blood Legacy se luptă să se strecoare între cabana de lângă lac și ceea ce se întâmplă în lumea modernă, unde familia, prietenii și cunoștințele Melody încearcă să o găsească. Cu debitul pierdut foarte devreme, ni se oferă un thriller fracturat care nu poate să se fixeze pe o poveste potențial intensă.

Dialogul nu ajută cazul filmului, cu unele din ele îngrozitor de lemn, iar sunetul este suspect de tare când fața unui personaj nu se află în foc cu camera. Este de înțeles modul în care echipajul de producție ar fi lovit unele momente în timp ce își înregistrează scenele, iar 2,7 milioane de dolari nu sunt în nici un caz un buget enorm în mediul de astăzi, dar este greu de ignorat. Cold Blood Legacy are unele neajunsuri tehnice.

Ceea ce se poate bucura publicul sunt momentele dintre Jean Reno și personajul lui Sarah Lind, care petrec majoritatea povestii scindându-se unul pe celălalt pentru a vedea cine părăsește primul. Reno nu este Mads Mikkelsen în sălbăticie, dar îl joacă bine pe ucigaș, adaptându-se la fiecare scenă pentru a încuraja publicul să creadă că este un adevărat pericol.

Cold Blood Legacy nu este o abatere, dar ar fi fost un film mult mai bun dacă câteva decizii de scriere nu au dezechilibrat povestea.