Coffin 2 (2017)

Coffin 2 (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Kipp Tribble
Actori: Robert Allen Mukes, Erick Chavarria, Laura James
2017
Gen: Crima, Groaza, Thriller
IMDB: 5.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Coffin 2

Trucul se numără printre cinci ostatici prinși împreună, paralizați de la gât în jos. În timp ce un agent FBI și fosta curte de detectiv împotriva ceasului pentru a-și găsi locația, grupul încearcă să identifice o cale de ieșire înainte de execuția promisă.

Niciodată nu știți ce veți obține cu o continuare. De obicei, fanul este lăsat mai puțin decât impresionat. Sunt mândru să spun că Coffin 2 a reușit nu numai să țină pasul cu filmul original – dar a trecut imediat după el cu povestea care se mișcă împreună cu un ritm grozav și vă lovește cu distracție și întorsătură. Vezi-o! Vezi-o! Vezi-o! și dacă nu ați văzut originalul – acesta este întotdeauna un loc minunat pentru a începe!

Pentru ceea ce era Bugetul lor, actul lui Johnny Alonso și al lui Desiree Velez l-au dus la un nivel superior. Da, ar fi putut folosi un departament de garderobă și nu, având aceeași persoană Scriere, Direct, Producție, Editare și Star în, nu întotdeauna dau rezultate maxime. Dar, în comparație cu alte filme de groază, funcționează. Bucurați-vă!