Cod Crimă – One Eight Seven (1997)

Cod Crimă – One Eight Seven (1997) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Reynolds
Actori: Samuel L. Jackson, John Heard, Kelly Rowan
An: 1997
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cod Crimă – One Eight Seven

Trevor (Samuel L. Jackson) devine insensibil la problemele elevilor săi, atunci când simte că ei sunt mult mai interesați de bătăile de stradă decât de educație și cultură. În urma unei altercații cu unul dintre elevii săi, Trevor petrece mult timp internat într-un spital. Când este externat, acesta nu se mai întoarce la vechiul loc de munca, ci se mută în California. Unde se angajează ca suplinitor.

Aici, Trevor descoperă ca lucrurile stau mult mai rău decât pe cealaltă coastă a Americii, de unde tocmai încercase să scape. Conducerea școlii la care s-a angajat nu pare preocupată de siguranța profesorilor, cărora li se poate întampla ceea ce lui i s-a întamplat deja. După mai multe întâmplări ciudate, Trevor constată că viața sa este din nou în pericol.

Unii dintre copii, dintre părinți imigranți cea mai mare parte, sunt atrași să se alăture bande, în scopul de a supraviețui mediului ostil. Acestea sunt aceiași copii care ar putea beneficia de educație gratuită în noua lor țară adoptate. În loc de a face ceva din ei înșiși, ei creează propriile lor probleme și va sfârși prin a face munca dezonorante, sau în închisoare din cauza alegerile pe care le fac.

Aceasta este premisa de bază pentru această poveste, în care, un om decent și un excelent profesor, este înjunghiat la începutul filmului, și nu numai că este trupul său rănit, dar, de asemenea, spiritul său. Relocarea din Brooklyn L. A. se dovedește a fi în mișcare greșită. În cazul în care Trevor Garfield a crezut că a avut-o rău în New York, el nu este pregătit pentru un sistem de școală din California, care pare a fi o rușine.


Trailer Cod Crimă – One Eight Seven