Coboram la prima (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Un metrou se blocheaza intre statii in dimineata de dupa incendiul din clubul Colectiv in filmul romanesc Coboram la prima. Fiecare in drumul sau, calatorii sunt impreuna si incep sa interactioneze. Suntem straini pana cand ceva ne aduce impreuna. Daca ne deschidem, observam ca avem ce impartasi cu cei din jurul nostru. La finalul calatoriei, la urmatoarea statie, fiecare iese modificat, in felul sau. Suntem unii langa altii in lume, asa cum suntem si intr-un vagon de metrou.

Casa TIFF este si gazda a trei proiectii speciale. Nussbaum 95736 al clujeanului Csibi Laszlo spune povestea singurului supravietuitor al familiei lui Laszlo Nussbaum, detinutul nr. 95736 de la Auschwitz-Birkenau si va fi proiectat marti, 29 mai, de la ora 21:30. Imediat dupa acesta va urma scurtmetrajul Panda (The Wait), o proiectie realizata in parteneriat cu WWF. Inspirat de tragedia de la Colectiv, filmul romanesc Coboram la prima, debutul in regie a lui Tedy Necula, este in programul Casei TIFF.


Regia: Tedy Necula
Actori: Iulian Burciu, Grumăzescu Cezar, Victoria Cociaș, Constantin Cotimanis, Dana Porlogea, Constantin Drăgănescu
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Romanesti
IMDB: n/a


Coboram la prima (2018) Online


Coboram la prima (2018)
Coboram la prima (2018) Online Subtitrat in Romana

Un metrou se blocheaza intre statii in dimineata de dupa incendiul din clubul Colectiv in filmul romanesc Coboram la prima. Fiecare in drumul sau, calatori

Editor's Rating:
4