Coach Carter (2005)

Coach Carter (2005) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Antrenorul Carter
Regia: Thomas Carter
Actori: Samuel L. Jackson, Channing Tatum, Texas Battle, Ashanti, Nana Gbewonyo, Sidney Faison
Anul: 2005
Gen: Drama, Sport
Durata: 136 minute
IMDB: 7.2

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Există, totuși, un alt aspect la refuzul Jackson: El a spus că a crezut Sheridan îl vrut să “legitimeze” pentru a debutat în calitate de 50 Cent. El ar putea avea ceva acolo. Jackson are o autoritate pe ecran; pe care o ocupă un personaj cu o forță convingătoare, atentie comanda si pot aduce de clasă la un film Coach Carter. El ar putea fi interesat de lucru cu 50 Cent, după rapperul face alte cinci filme sau așa, și câștigă cotlet, el a spus,.

Acest raționament nu poate fi corect. Considera munca pe care Ice Cube făcut în “Boyz N the Hood” (1991), prima lui film și începutul unei cariera de succes. Sau uita-te la promisiunea că Tupac Shakur a arătat, în special în ultima sa funcție, “Gridlock’d” (1997), care deține propria sa cu veteranul Tim Roth. Poate 50 Cent are tot să fie un actor. Poate nu. decizia lui Jackson ar putea avea de-a face cu valorile de bază ale vieții rapperului; el poate nu ia în considerare cariera lui 50 Cent, atât de des implică episoade violente, pentru a fi mai mult de un model.

modele sunt ceea ce “Coach Carter”, noul film al lui Jackson, este vorba. El joacă Ken Carter, care a început ca un star de sport la Richmond (California) Liceul, stabilind recorduri ce stau încă, și apoi a avut succes în armată și ca un om de afaceri de mici dimensiuni. A cerut să preia ca antrenor de baschet, o poziție de voluntariat neplătită; fostul antrenor îi spune: “Nu pot să-i să se prezinte la școală.” Ken Carter crede că poate repara asta.

Filmul Coach Carter a fost regizat de Thomas Carter ( “Save the Last Dance”), nici o legătură cu antrenorul. Rezultă modele de gen stabilite lung; e nu numai un film Coach Carter de sport cu jocuri mari obișnuite și fotografii importante, dar, de asemenea, un film antrenor, cu discursuri vestiar inspirate decizii morale dificile. Există anumite paralele cu “Friday Night Lights”, deși există e filmul propriu-zis, și nu antrenorul, care subliniază inutilitatea stele liceu planificare pe sport pro ca o cariera.

Cu siguranță ambele filme Coach Carter da greutate deplin la opinia publică în comunitățile în care acestea sunt stabilite – locurile în care interesul publicului în educația secundară este pe deplin concentrat pe sport, în cazul în care antrenori sunt mai importante decât profesorii, în cazul în care scorurile sunt mai importante decât clasele.

Coach Carter vrea să schimbe toate astea. El intră într-o sală de gimnastică condusă de sportivi tare, trufași, lipsite de respect student, și comenzi atenția cu înverșunarea atitudinii sale. El face regulile. El cere studenților să semneze un contract cu promisiunea de a menține un mediu de grad punct decente, prețul de a fi pe echipa. El se ocupă cu uzuale problemelor de personal; un jucător stea pe nume Kenyon Piatra (Ron Brown) are o prietena insarcinata pe nume Kyra (cântărețul R & B Ashanti, în ea, ahem, în primul rând rol), și ea vede o amenințare pentru viitorul ei în determinarea lui Carter pentru a obține jucătorii săi în colegiu.

decizie cele mai dramatice ken lui Carter din Coach Carter, care a obținut o acoperire de știri în 1999, a fost de a bloca sala de sport, pierde de jocuri și pune în pericol șansele titlu a echipei după unii dintre jucătorii săi au refuzat să se ridice la termenii contractului. Comunitatea de curs a fost indignat că un antrenor ar pune clasele de mai sus câștigătoare jocuri; pentru ei, pe viitor pentru atleții studenți se află în NBA, nu educației.

Având în vedere șansele împotriva făcându-l în NBA (demonstrată în mod dramatic în marea documentar “Hoop Dreams”), acest raționament este ca avand in vedere loterie un pariu mai bun decât de lucru pentru o viață.

Jackson are intervențiilor mari din filme online Coach Carter, obișnuite atribuite toate antrenori în toate filmele de sport, și livrează pe ele, mare de timp. Pasiunea face scene familiare simt nou. “Vad un sistem care este conceput pentru tine să eșueze”, declară el jucătorii săi, subliniind că tinerii barbati de culoare sunt de 80 la sută mai multe șanse de a merge la închisoare decât pentru a merge la colegiu. credite de închidere filmului Coach Carter indica faptul ca șase dintre membrii echipei trec mai departe la facultate, cinci cu burse. Vieți, nu jocuri, au fost câștigate.