Club VXN (2018)

AVN și directorul premiat XBiz, Greg Lansky, prezintă cu mândrie ultima serie a lui Club VXN film erotic online. Această nouă serie a fost construită de la bază pentru a oferi o experiență senzuală și erotică pe care nu o puteți obține în altă parte. Modelele de acoperire Ariana Marie și Sofi Ryan joacă doi prieteni cei mai buni în lumea întunecată a unui club de sex exclusivist.

De asemenea in filme erotice 2018 Club VXN, featuring Riley Reid și Kendra Sunderland ca doi dintre cei mai buni prieteni care se confruntă cu prima lor întâlnire sexuală lesbiană împreună; nou-venit Nia Niacci ca student de facultate care trăiește o fantezie de lungă durată cu un bărbat mai în vârstă; și Uma Jolie ca un socialist care caută să-și sporească faima într-o afacere scandaloasă cu un paparazzo. Așteptați valoarea de producție de neegalat, linii de poveste memorabile și locații de lux pe care VIXEN le cunoaște. CLUB VXN este următorul nivel de divertisment erotic pe care l-ați căutat.

Stateman Journal raportează că Sunderland nu mai este înscris la școală. Ea a fost ultima studentă în toamna anului 2014. Pe site-ul social Ask.fm, Sunderland a spus că a intrat în OSU grație “notelor sale bune” și că a luat “ore mai grele” în liceu. Printre clasele pe care le-a luat la școală au fost sexualitatea umană, sinele și societatea și psihologia. Ea a spus Heavy.com că a părăsit școala pentru că “nu a fost ceea ce am vrut pentru viața mea. M-am plictisit acolo.


Length: 1 hrs. 40 mins.
Rating: XXX
Released: Feb 07 2018
Production Year: 2018
Studio: Vixen
Cast: Kendra Sunderland, Riley Reid, Ariana Marie, Uma Jolie, Nia Nacci, Sofi Ryan, Greg Lansky


Club VXN (2018) Online