Clowntergeist (2017)

O fată care se teme de clovni începe să primească coșmaruri ale unui clovn care se află în casă. Clovnul îi ucide câinele și lasă un balon cu o dată și o oră pe el. Ea descoperă că nu era un vis și data de pe balon este când va muri. Are două zile să-și dea seama.

A fost o lovitură drăguță. Imaginea și sunetul erau impresionante, dar asta era. Clovnul nu era o fantomă, ci un clovn demonic. Clownorcist ar fi fost mai potrivit. Clovnul nu era înfricoșător privitor la toate și se mișca ca un zombie de gorilă. Dacă reușești să treci peste asta, vei avea de-a face cu povestea care nu are prea mult sens. Ea știe în ce moment va muri, dar în schimb își face griji că va fi ucis tot timpul. Continuă să strigi la ecran “mai ai încă o zi că nu te va ucide încă?” și cel mai rău este că ar trebui să fim în suspans că ar putea muri.

Violența din Clowntergeist online subtitrat este îmblânzită, dar există o grămadă de sperieturi și cât de multe clișeuri. Poate ar fi trebuit să fie Clichetergeist sau să-i pare rău Clicheorcist. Poate doar să uitați de acest lucru cu totul, care în mod evident încearcă să sară pe trenul “It” similar cu Circus Kane care tocmai a ieșit.

4 baloane pline cu intelectuali de câine din 10.


Regia: Aaron Mirtes
Actori: Brittany Belland, Monica Baker, Aaron Mirtes
2017
Gen: Groaza
IMDB: 3.1


Clowntergeist (2017) Online Subtitrat