Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013)

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 (2013) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Stă să plouă cu chiftele 2
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Producator(i): Judi Barrett, Ron Barrett
IMDB: 6.5
Regia: Cody Cameron, Kris Pearn
Actori: Anna Faris, Bill Hader, James Caan, Will Forte


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Cloudy with a Chance of Meatballs 2 continuă acțiunea comediei de mare succes Cloudy with a Chance of Meatballs / Stă să plouă cu chiftele. Flint Lockwood era convins că omenirea e salvată atunci când își distrusese propria invenție – mașinăria care transformă apa în mâncare, provocând ploi cu chiftele și tornade de spaghetti. Curând, însă, Flint descoperă că mașinăria e încă funcțională și produce niște creaturi mutante, o combinație între animale și alimente. Însoțit de prietenii săi, el pornește într-o aventură periculoasă, pentru a salva omenirea – din nou !

Recunosc ca mi’a placut destul de mult prima parte incat sa imi ramana in memorie si sa ma faca sa vad si a 2a parte! Am tot tinut sa merg la cinema sa il vad insa din vaste motive nu am mai apucat! Ei bine intr’o dupa amiaza de vineri, dupa un examen la szb2 am reusit sa il vad! Ideea filmului, desi oarecum ciudata ( vreau sa zic animale din mancare vii, really?) a fost mai mult decat atragatoare si cel putin pentru mine a avut un succes! Parca revedeam uneori scenele din “Avatar” doar ca in formula Animatie. In resti e un film ok! For fun!

Filmul incepe promitator, ne face o mica recenzie a partii din 2009. Totusi, filmul nu a reusit sa ma impresioneze cu nimic, nu au avut deloc momente haioase,unde sa pot rade, este un film tipic unde binele invinge raul, este previzibil. Insa, partea buna a filmului este felul cum a fost gandit, toate acele legume si fructe, care au fost transformate in “fiinte” vii, care vorbesc.


Trailer Cloudy with a Chance of Meatballs 2