Close-Knit (2017)

Este destul de greu să fii copil, dar familia de 12 ani Tomo continuă să furnizeze complicații proaspete in Close-Knit 2017. Chiar dacă este obișnuită cu ea, Tomo este încă confuz și supărat atunci când mama ei instabilă o abandonează încă o dată. Inițial, ea are de asemenea greu să-și facă capul în jurul prietenei sale transgender, dar atunci când cuplul neconvențional o duce, ea începe să răspundă la casa sigură și iubitoare pe care o oferă în Nako Ogigami’s Close-Knit (trailer aici) în timpul festivalului japonez de film din 2017 din San Francisco.

Mama lui Tomo din Close-Knit online subtitrat a făcut acest lucru înainte, dar niciodată atât de mult. Makio încearcă să nu o judece prea aspru, deoarece știe cât de greu mama sa tratat-o ​​când au crescut. Înainte, a fost mai greu pentru el să-l pună pe Tomo în studioul lui spartan, dar apartamentul său este acum destul de acasă datorită prietenei sale live-in Rinko. Sensind uimirea fetiței, Rinko explică că sa născut de sex masculin, dar se află în faza târzie a tranziției, salvând detaliile mai detaliate mai târziu.

După ce am fost martori la intimidarea lui Kai, un coleg de clasă închis, Tomo este mai degrabă la început. Totuși, căldura și zâmbetul lui Rinko bentos o câștigă repede. Curând, ea chiar îi învață pe Tomo să folosească tricotarea ca instrument de gestionare a furiei (și, prin urmare, să stabilească sensul dublu al titlului). Relația lui Tomo cu Rinko îi ajută, de asemenea, să se raporteze la Kai cu o compasiune mai mare. Din păcate, Naomi, mama lui Kai, rămâne rigid represivă.


Regia: Naoko Ogigami
Actori: Tôma Ikuta, Eiko Koike, Mugi Kadowaki
2017
Gen: Drama
IMDB: 6.5


Close-Knit (2017) Online