Clinton Cash (2016)

Clinton Cash (2016) Documentar Online Subtitrat


Regia: M.A. Taylor
Actori: Peter Schweizer, Bill Clinton, Hillary Clinton
An: 2016
Gen: Documentare
IMDB: 7.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Clinton Cash

Acest film este bazat pe cel mai bine vandut carte din New York Times, cu același nume de Peter Schweizer din 2015. Filmul a fost finanțat de către președintele executiv al Breitbart News. O organizație de dreapta mass-media aripă care a susținut în mod vizibil și cu entuziasm Donald Trump de la începutul campania sa. Ia acest lucru ca o vei face.

Subiectul principal al documentarului este Fundatia Clinton, o corporație non-profit fondata de Bill Clinton. In 1997 și condus de Hillary și Bill Clinton. Se presupune ca dedicat pentru a ajuta oamenii care au nevoie. Dar numai 10% din banii care curge în fundație este, de fapt folosi in munca de caritate.

Weirdly suficient de fundația primește donații mari de la donatori străini ori de câte ori lucru ale Clinton în oferte. Si contracte în aceste națiuni străine în numele Departamentului de Stat. Plus taxele de vorbire exorbitante în zeci de milioane de dolari gama. De asemenea, plătit de spus donatorii străini și asociații lor. Cazuri variind de la arma atom se ocupa cu India pentru ajutoare de dezvoltare pentru Haiti sustrase și iresponsabile de mediu conductele de petrol canadiene.

Documentarul prezintă aceste cazuri într-un mod oarecum dramatizat, cu imagini de fundal de ardere de bani de lângă fotografii ale Clinton strângând mâinile 3rd despoți mondială, inclusiv muzică dramatică în fundal.


Trailer Clinton Cash

https://www.youtube.com/watch?v=7LYRUOd_QoM