Clinical (2017)

Clinical (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Alistair Legrand
Actori: Vinessa Shaw, Kevin Rahm, India Eisley
An: 2017
Gen: Thriller
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<3_png8qFoJs/Clinica" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Clinical

Dr. Jane Mathis (Vinessa Shaw) este un psihiatru excepțional care trece prin momente dificile când o tânără pacientă se sinucide iar acest coșmar continuă să o bântuie. Prin încercarea de a-și repara greșeala ea acceptă un pacient nou, dar el are propria lui istorie terifiantă.

Acest film de fapt, a început destul de decente. Una dintre scenele din primele câteva minute mi-a atras atenția și am fost gata să se stabilească și să se bucure de un thriller psihologic bun.

Premisele este că Jane, un psihiatru, specializat la pacienții cu experiențe traumatice și atunci când ea are o experiență traumatizantă de ei, la mâinile unuia dintre pacienții ei, ea decide să-și asume pacienții mai ușor la sfatul ei psihiatru. Asta este, până când Alex vine de-a lungul. El este un om care a suferit un accident de mașină oribil și este grav desfigurate. El a avut câteva intervenții chirurgicale reconstructive, iar acum el nu se mai recunoaște. Ea este de acord să-l vadă și în proces, evenimentele din experiența ei din trecut începe să bântuie ei tot mai mult și ea opreúte face nici un progres al ei.

Acum, dacă aș spune mai multe, voi renunța la „Twist“, a filmului. Da, există o poftă de mâncare și, deși nu am văzut neapărat venind, odată ce a fost dezvăluit, filmul a luat cumva un viraj pentru cel mai rău. Nu știu ce sa întâmplat în ultimele 30 de minute, dar nu a mers cu restul de flux al filmului. A devenit oarecum nerealist și aproape ridicol într-un mod rău.


Trailer Clinical