Clifford (1994)

Clifford (1994) Film Online Subtitrat


Regia: Paul Flaherty
Actori: Martin Short, Charles Grodin, Mary Steenburgen
An: 1994
Gen: Comedie
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Clifford

Care este diferenta intre Clifford si un pit bull? Unul iti va sfasia inima, iti va speria prietenii si-ti va distruge casa. Celalalt e un caine.

Clifford are zece ani si e o adevarata pacoste, nu doar pentru parintii sai ci si pentru unchiul sau, Martin, caruia nu-i prea placeau copiii. Acesta va trebui sa-l suporte un intreg weekend. Insa logodnica lui Martin adora copiii, si el trebuie sa se prefaca ca de abia il asteapta pe Clifford si ca, de asemenea, e un ingeras.

Micutul se dovedeste un adevarat dracusor si faptul ca-si dorea foarte mult sa mearga in Lumea Dinozaurilor, parcul de distractii de langa casa unchiului, ii dadea puteri nebanuite. Martin refuza sa-si respecte promisiunea de a-l duce in parc, iar Clifford urzeste un adevarat plan de razbunare.

Ce comedie de calitate s-a dovedit a fi . aduce putin cu Dennis the Menace , intrucat protagonistul , sau antagonistul , mai bine spus , este doar un copil care isi terorizeaza rudele , in special pe unchiul sau , Martin , care nu ii poate rezista psihic si cedeaza la fiecare cerere a “scumpului” sau nepot . nu ai cum sa nu fii pe jos de ras timp de doua ore , intrucat ritmul este atat de bun , iar situatiile atat de penibile ! merita vazut si revazut , intrucat este un film de calitate .