Clemency (2019)

Clemency este un film de dramă american din 2019, scris și regizat de Chinonye Chukwu. Îi are pe Alfre Woodard, Richard Schiff, Danielle Brooks, Michael O’Neill, Richard Gunn, Wendell Pierce și Aldis Hodge. Filmul a avut premiera mondială la Festivalul de Film Sundance, pe 27 ianuarie 2019. A fost lansat pe 27 decembrie 2019, de Neon. A primit critici bune pentru scenariu, cinematografia, regia, scorul, temele și, în special, performanța lui Woodard.

În filmul Clemency, îngrijitorul închisorii Bernadine Williams (Alfre Woodard) se pregătește să execute încă un deținut la moarte, dar ceva nu merge bine, iar prizonierul moare în agonie. Incidentul aruncă o problemă peste tot, în timp ce Bernadine încearcă să stea in căsătoria ei cu probleme cu Jonathan (Wendell Pierce) și se ocupă de prezența constantă a protestatarilor în afara biroului ei.

De asemenea, petrece prea mult timp la bar, bea și nu mai doarme mult. Următorul la rând care urmează să fie executat este prizonierul Anthony Woods (Aldis Hodge), al cărui avocat Marty Lumetta (Richard Schiff), este hotărât să ajute în orice fel. Odată cu apropierea timpului, devine clar că există mai mult decât viața unui om în joc.

Clemency (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Chinonye Chukwu
Actori: Alfre Woodard, Aldis Hodge, Richard Schiff
An: 2019
Gen: Drama
IMDB: 6.6


Clemency (2019) Online CAM


Trailer