City of Sin (2016)

City of Sin (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Sebastian Gutierrez
Actori: Malin Akerman, Aaron Behr, John Colella
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Romantice
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis City of Sin

Los Angeles, 1950. Un detectiv ajunge intr-o camera obscura de hotel in incercarea de a se ascunde de un grup de ucigasi determinati sa il elimine din peisaj. Insa, pe masura ce noaptea se apropie de sfarsit, detectivul intalneste o serie de personaje cu un trecut tulbure si afla adevarul cu privire la sfarsitul sau. Detectivul incearca sa ceara ajutorul ocupantilor hotelului sa scape de soarta teribila ce il asteapta. Ucigasii sunt din ce in ce mai aproape iar detectivul pare din ce in ce mai resemnat, pare sa accepte destinul fatidic ce il asteapta.

Am urmărit cu atenție acest lucru și a luat act de comentariile de la alți recenzenți. Si am vrut să găsesc ceva care să nu sunt de acord cu ei, așa că am putut oferi o opinie mai echilibrată. Cred că e important să avem o mare varietate de opinii de la persoane diferite. Astfel incat sa fie lasat cu o impresie mult mai exactă a ceea ce filmul este despre.

Cu toate acestea am dat greș, nu e nici o haruri de salvare, e gunoi. Este, de fapt, un anacronism și cred Danny DeVito a semnat până la el ca el pur și simplu nu se mai obține piese așa că o să se agațe de orice. Mai mult decât probabil Malin Ackerman a făcut același lucru. Ea își dă seama că e în frig și vrea să vină înapoi în dar nu se poate înțelege că ea nu poate acționa. Robert Forster este harul numai de economisire a acestui film, el este în mod constant excelent și credibil. Dar rolul său a fost atât de mică, încât el nu a făcut nimic pentru a ridica filmul.


Trailer City of Sin

https://www.youtube.com/watch?v=DkbOfcPUF1U