City of Joy (2018)

Femeile din City of Joy online subtitrat de la Netflix, care au fost maltratate in razboaiele din Congo incep sa se vindece la Orasul Bucuriei, un centru care le ajuta sa recastige sentimentul de identitate si putere.

Intotdeauna am spus ca Netflix pune aproape in permanenta in evidenta unele dintre cele mai bune documentare si serii de documentare; iar acesta este un alt premiu de care trebuie sa fie mandru. Un documentar interesant City of Joy online subtitrat; in sensul ca transmite o gama larga de emotii, despre drama de groaza pe care aceste femei o intalnesc, de a striga de bucurie ca sunt suficient de puternice pentru a se confrunta cu ea si inca nu renunta.

Congo a fost un loc urat pentru o perioada lunga de timp, din zecile de razboaie civile pre-coloniale, pana la respectarea oribila a acestuia in comertul cu sclavi; iar ceea ce vedem in acest documentar se intampla astazi. Congo s-a confruntat cu numeroase razboaie civile si razboaie regulate in ultimii ani, cu cateva foamete si genocidari in masa; astfel incat trebuie sa intelegeti ce intra in vizionarea acestui film. Este una dura, dar intr-un fel frumoasa.


Regia: Madeleine Gavin
Actori: Christine Schuler-Deschryver, Denis Mukwege Mukengere, Eve Ensler
An: 2018
Gen: Documentare, Crima, Drama
IMDB: 7.9


City of Joy (2018) Online Subtitrat