City of Ghosts (2017)

City of Ghosts (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Matthew Heineman
Actori: Hamoud, Hussam, Mohamad
An: 2017
Gen: Documentare, Razboi
IMDB: 7.5


Se lucreaza la subtitrare!

<-PvqQUgnjXQ/City.Of.Ghosts.2017.720p.BluRay.x264-%5BYTS.AG%5D.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis City of Ghosts

“City of Ghosts” este un documentar despre orașul Raqqa sub dictatura ISIS și un grup de jurnaliști cetățeni hotărâți să expună atrocitățile lumii. Pe măsură ce filmul se deschide, vedem că unul dintre jurnaliștii cetățeni ai lui Raqqa se pregătește să accepte Premiul Internațional de Libertate al Presei din 2015 CPJ din New York. Apoi, ne întoarcem la timp, la evenimentele din primăvara arabă, când Raqqa a fugit din orașul Asad, doar ca apoi să fie depășit de ISIS.

Un mic grup de jurnaliști cetățeni pune materiale video clandestine pe internet, arătând ceea ce face ISIS. Temându-se pentru viața lor, unii dintre ei fug de Raqqa (în Turcia și Germania) “, și atunci a început războiul dintre noi și ISI”, spune unul dintre ei. În acest moment avem 15 minute. în documentar.

Câteva comentarii: acesta este cel mai recent documentar al regizorului-producator-regizor, Matthew Heineman, al cărui documentar anterior, “Cartel Land”, a primit o nominalizare la Oscar (și ar fi trebuit să câștig, dar asta sunt doar eu). De îndată ce i-am văzut numele asociat cu asta, am știut că vom fi pentru un film nituit. Și am avut dreptate. Înregistrată în cea mai mare parte în perioada 2014-15, acesta oferă o imagine răcoritoare despre ceea ce este regimul ISIS.

Feriți-vă: există imagini groaznice și șocante (multe dintre ele fiind arătate neclar în mass-media americane), deci nu este vorba despre cei slabi de inimă. Dar este atât de important ca lumea să devină mai bine conștientă ce se întâmplă cu adevărat acolo. Eroii reali ai acestui film sunt, desigur, jurnaliștii RBSS care filmează în secret evenimentele din Raqqa și apoi transmit transmisia către jurnaliștii RBSS din Turcia și Germania.