Circus Kane (2017)

Circus Kane (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Christopher Ray
Actori: Jonathan Lipnicki, Tim Abell, Richard Moll
2017
Gen: Groaza
IMDB: 4.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Circus Kane

Regizorul și co-producătorul lui Circus Kane, Christopher Douglas-Olen Ray (2017), este o casă distractivă, claustrofobică și adesea imaginativă, de ororile cinematografice. Scris de James Cullen Bressack și Zack Ward (dintr-o poveste de la Sean Sellars). Opțiunea de optzeci și opt minute îi amintește capodopera casei lui William Castle pe Haunted Hill (1959). Si revoluția Saw (2004) a lui James Wan.

Există, de asemenea, ecouri ale filmului controversat al lui Tod Browning, Freaks (1932), Carnavalul sufletelor (1962) al lui Herk Harvey și clasicul cult al lui Stephen Chiodo. Killer Klowns din spațiul cosmic (1988). Aceste din urmă comparații derivă din setarea de vârf asociată în aceste ficții adresate anterior. Se extinde, de asemenea, la eficiența viscerală a acestor exerciții. Această relație poate fi, de asemenea, văzută în capacitatea lor comună de a dezumfla imaginile incredibile.

Primele paralele se regăsesc în complot. Astfel se referă la Balthazar Kane retras (într-o performanță rău bună de la Tim Abell) trimițând un grup de medii sociale o invitație prin text. Această ofertă afirmă că orice persoană care poate să-l facă prin rezidența de sperietoare a titlului va colecta 250.000 de dolari. În cazul în care unii participanți consideră că acest lucru este doar un truc de publicitate, cifrele centrale ale lui Ray acceptă repede.

Odată ajuns în interior, alinierea la lucrarea lui Castle și a lui Wan ajunge la lumină. Acest lucru se întâmplă în momentul în care descoperă că răsplata reală pentru terorile letale pe care le suportă vine dintr-o experiență atât de psihologică și excentrică, cu viața intactă.