Cine-i sef acasa (2017) DUBLAT in Romana

Cine-i sef acasa (2017) Cine-i sef acasa (2017) Dublat in Romana Online

DreamWorks Animation te invită să-l întâlnești pe cel mai neobișnuit bebeluș din animatia Cine-i sef acasa dublat in romana. El poartă o servietă și are vocea și șarmul lui Alec Baldwin. Cu o distribuție de excepție, The Boss Baby: Cine-i șef acasă? este o poveste comică despre impactul pe care-l are sosirea unui bebeluș în familie, din perspectiva unui puști naiv de 7 ani cu o imaginație bogată, pe nume Tim. Cu un mesaj subtil dar cu un puternic impact emoțional despre importanța familiei, The Boss Baby: Cine-i șef acasă? este o comedie autentică și originală, potrivită pentru toate vârstele.


Cine-i sef acasa (2017) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Cine-i sef acasa (2017)

De la studioul filmelor Shreck; Kung Fu Panda şi Madagascar vine animaţia DreamWorks The Boss Baby: Cine e şef acasă?; o comedie de familie amuzant. Cel mai neobişnuit bebeluș; acel Boss Baby din titlu; ajunge acasă la Tim într-un taxi; purtând un costum; cărând o servietă. Rivalitatea dintre cei doi fraţi dispare de îndată ce Tim descoperă că Boss Baby este; de fapt; un spion sub acoperire aflat într-o misiune secretă; pe care doar el îl poate ajuta. O aventură nebunească ia naştere când cei doi parteneri mici şi în aparenţă neînsemnaţi se pregătesc să contracareze o adevărată intrigă neînfricată care implică o bătălie memorabila între căţeluşi şi bebeluşi.

Inspirată de cel mai bine vândută carte de ilustraţii a Marlei Frayee; această comedie animată plină de acțiune; potrivită pentru toate vârstele; îi are pe următorii actori în rolul personajelor: Alex Baldwin drept Boss Baby; Steve Buscemi în spatele maleficului Francis E. Francis; Jimmy Kimmel şi Lisa Kudrow pentru vocile părinţilor nebănuitori ai lui Tim şi ai bebeluşului Boss Baby; Miles Balkshi în rolul lui Tim şi Tobey Maguire în rolul naratorului.