Cinderella the Cat (2017)

Cinderella the Cat (2017) Film Online Subtitrat


Titlu original: Gatta Cenerentola
Regia: Ivan Cappiello, Marino Guarnieri
Actori: Massimiliano Gallo, Maria Pia Calzone, Alessandro Gassman
2017
Gen: Animatie, Crima, Thriller
IMDB: 7.2


Se lucreaza la subtitrare!

<7_OntxvjFdY/cinderella.the.cat.2017.bdrip.x264-bipolar.mkv.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Cinderella the Cat

Disney a dat imaginația colectivă o versiune precisă a Cenușăresei, dar ceea ce mulți nu știu este că povestea originală, macabră și întuneric, vine din burta de Napoli, din literatura de specialitate din secolul al XVII-lea, ferbido arta, care a văzut născut la Gatta Cenerentola de Giambattista Basile, inclusiv în Cunto Li Cunti (aceeași inspirație literară Povestea Tales Matteo Garrone).

Datorită Alessandro Rak, Ivan Cappiello, Guarnieri Marino și Dario Samson, povestea devine o nouă lectură animat, departe de orice altă versiune am ajuns la publicul larg și chiar departe de original literar, în ciuda inspirația clară.

Mia este orfana după Salvatore „sau RRE, șef de trib de reciclare, a ucis tatăl său, Don Vittorio Basile, foarte talentat om care a avut un plan de a transforma Napoli într-un oraș virtuos al științei. Forțată să trăiască într-o navă de croazieră abandonată în port cu mama vitregă și stepsisters ei, Cenușăreasa Gatta este chemat la fel, așa că este forțat să lucreze. Întoarcerea lui Salvatore va revoluționa poziția sa, în timp ce el învață despre un secret mult ignorat.

Situat într-un Napoli de cenușă, Gatta Cinderella combină tonuri și teme, scufundându-se în orașul tulbure al unui distopian. Unde Vesuvius a acoperit totul cu un strat cenușiu care sufocă culori și speranțe. În acest scenariu tragic și trist se mișcă prințul, primul Gemito, speranța sau. Poate, mai bine, încăpățânarea în găsirea unei ieșiri din Imperiul din lumea interlopă reprezentată de Salvatore sau Rre.