Cimitirul animalelor – Pet Sematary (2019)

Louis Creed, soția lui, Rachel din filmul Cimitirul animalelor – Pet Sematary online subtitrat, și cei doi copii, Gage și Ellie, se mută într-un orăsel liniștit unde sunt întâmpinați de un cimitir de animale aflat în imediata apropiere a noii lor case. După moartea tragică a pisicii familiei, care este lovită de un camion, Louis decide să îngroape animalul în misteriosul cimitir de animale. Locul acela, însă, nu este ceea ce pare, iar familia Creed va primi o lecție groaznică.

Romanul a mai fost adaptat pentru marele ecran în 1989, în ceea ce unii spectatori consideră a fi una dintre cele mai memorabile adaptări a unei cărți de Stephen King. Aşa cum a demonstrat şi It din 2017, dacă a trecut suficient timp între două adaptări consecutive ale unui roman de Stephen King, filmul Cimitirul animalelor are şansa să fie un succes masiv. Să nu uităm că It a reuşit să încaseze peste 700 milioane dolari pe plan global deşi, înainte, fusese deja ecranizat într-un miniserial în 1990.

Cimitirul animalelor - Pet Sematary (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer
Actori: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow
An: 2019
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 6.0


Pet Sematary (2019) Online Subtitrat


Trailer


Recenzie

Inspirat de horror-ul lui Stephen King, Cimitirul animalelor – Pet Sematary urmăreşte viaţa doctorului Louis Creed (Jason Clarke), care – după ce se mută cu soţia sa Rachel (Amy Seimetz) şi cu cei doi copii mici, din Boston undeva la ţară în Maine – descoperă un misterios cimitir în pădure, nu departe de casa familiei. Atunci când familia este lovită de o tragedie, Louis se îndreaptă către un vecin ciudat, Jud Crandall (John Lithgow), declanşând o primejdioasă reacţie în lanţ ce va da drumul unei forţe malefice cu consecinţe greu de estimat.

După numeroase adaptări după Stephen King, Cimitirul animalelor pare să fie cea mai reuşită şi cea mai apropiată de stilul lui Stephen King. Are exact ceea ce e aştept de la un asemenea film, inclusiv faptul că este super înspăimântător. Sunt grozav de încântată. Filmul oferă o senzaţie consistentă de spaimă de la început şi până la sfârşit. Filmul îşi merită toate secvenţele de jump-scare, are un sound design excelent şi efectele sinistre îl fac şi mai înspăimântător. Fanii lui Stephen King vor savura filmul.