Cimitirul animalelor – Pet Sematary (1989)

In filmul Cimitirul animalelor – Pet Sematary online subtitrat, va reusi oare un orasel linistit din New England sa supravietuiasca setei de sange a unui copil? In aceasta adaptare a romanului lui Stephen King, o familie se muta de la oras in acest orasel linistit din Maine. Curand dupa ce pisica familiei este omorata de un camion, copilasul lor de numai doi ani pateste acelasi lucru. Atat pisica cat si copilul sunt inmormantati intr-un vechi cimitir indian si revin la viata drept niste criminali demonici.

Familia Creed se muta in oraselul Ludlow, fiind fericiti si nerabdatori sa cunoasca zona. Dupa ce au ajuns, batranul Jud Crandall, vecinul de vis-a-vis, vine sa-i vada pe noii sositi. Vazand o carare in spatele casei lor, Ellie, fiica de 5 ani ai celor doi soti, il roaga sa-i spuna despre ce e vorba. Dar in schimb batranul le adreseaza o invitatie. Astfel, ei afla povestea Cimitirului animalelor, vizitandu-l…

Cei doi soti, Ellie si micutul Gage duc o viata fericita, pana cand situatia se inrautateste odata cu moartea motanului lor, Church. Astfel, Louis Creed afla de la Jud despre inca un cimitir, dincolo de Cimitirul animalelor, si despre magia lui demonica.


Regia: Mary Lambert
Actori: Dale Midkiff, Denise Crosby, Fred Gwynne
An: 1989
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.6


Pet Sematary (1989) Online Subtitrat


Trailer Pet Sematary (1989)