Chronicles of the Ghostly Tribe (2016)

Chronicles of the Ghostly Tribe (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: Jiu ceng yao ta
Regia: Chuan Lu
Actori: Mark Chao, Jin Chen, Li Feng
An: 2016
Gen: Aventura
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Chronicles of the Ghostly Tribe

În 1979, un tânăr soldat lucrează în munții înzăpeziți din China, atunci când o explozie dezvăluie fosile ciudate ascunse în peșterile adânci ale munților. Ceea ce descoperă va schimba viața și istoria omenirii pentru totdeauna. Bazat pe best-seller serie romanul Zhang Muye lui Ghost Blows Out the Light.

Acest film este un prim exemplu despre modul în care câteva piese individuale bune singure nu pot face un film mare. Ea are, fără îndoială, una dintre cele mai bune animații din filme din China, cinematografie superba si intrigant premisa de mister oculte, dar intriga este subțire și superficial. În cazul în care o comparație poate fi făcută, filmul se aseamănă unui joc video, sare literalmente prin bucăți set de ochi-prinderea outlandishly și în timp ce acestea ar putea arata atractiv, narativ de lucru este extrem de incoerent.

Povestea urmărește în principal, Hu Bayi în calitate de membru al echipei de arheologie trimis pentru a descoperi secretele antice. Apoi, el se întâlnește cu Yang Ping, interesul de dragoste și în curând să devină suficient motivul pentru care el voluntari pentru misiune mai periculoasă. În cele din urmă, echipa găsește creaturi, relicve, dezastre și tot felul de ciudățenii că filmul abia explică. Caracterele sunt ridicol de simplu. Hu Bayi însuși cea mai mare parte urmează ordinea și narează complot, în timp ce eroina Yang Ping este descris ca femeie misterioasă.


Trailer Chronicles of the Ghostly Tribe