Christopher Robin si Winnie de Plus (2018)

In noul film Christopher Robin si Winnie de Plus online subtitrat il regasim pe Christopher Robin adult, capul unei familii tipice din clasa muncitoare, coplesit de stres si responsabilitate. Insa, exact cand are nevoie mai mare, il reintalneste pe prietenul lui din copilarie, Winnie the Pooh (Winnie de plus); care il va ajuta sa rezolve o situatie complicata la serviciu, dar si sa redescopere placerile vietii.

In prima scena a filmului Christopher Robin si Winnie de Plus online subtitrat il vedem pe micul Christopher luandu-si la revedere de la Winnie de Plus si ceilalti amici din Padurea de 100 de acri. Ani mai tarziu, Christopher (Ewan McGregor) este managerul de eficenta al unui mare producator de valize si cufere de calatorie. Iar preocuparea sa pentru sarcinile de la birou il fac sa-si neglijeze sotia (Hayley Atwell), Evelyn, si pe fiica lor, Madeline (Bronte Carmichael).

Dar iata ca intr-o zi Winnie, speriat ca a ramas singur in Padurea de 100 de acri, ajunge ca prin minune la Londra. Asta pentru a-i cere ajutorul lui Christopher. Mai intai acesta vrea sa-l expedieze. Asa cum procedeaza de obicei cu Evelyn si Madeline, dar curand isi va da seama ca de Winnie nu poate scapa asa usor.


Regia: Marc Forster
Actori: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Bronte Carmichael
An: 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 7.3


Christopher Robin si Winnie de Plus (2018) Online Subtitrat


Trailer