Christine (2016)

Christine (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Antonio Campos
Actori: Rebecca Hall, Michael C. Hall, Tracy Letts
An: 2016
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Christine

Filmul spune povestea Christinei Chubbuck, prezentatoare de stiri la o televiziune locala din Florida din anii ’70, care s-a sinucis in timpul unei transmisii in direct.

Cei mai mulți oameni care au auzit vreodată de Christine Chubbuck știu deja cum se termină povestea ei. Ea a fost atribuită zărind în viitorul jurnalismului de televiziune cu declarația sa finală. Povestea transformându-se într-o legendă urbană morbidă în peste patruzeci de ani. De când a avut loc incidentul. Recunosc, prima dată când am auzit povestea în urmă cu aproape zece ani. A sunat atât de ciudat, aproape că nu a putut să cred.

Christine își propune să umanizeze Christine Chubbuck, și provoacă empatie de la un public care ar putea să o vadă deja ca cineva care este monstruos. Cu toate acestea, într-un fel, filmul indeplineste scopul ei, oferindu-i umanitatea care a fost pierdut în prima pagină a ziarelor. O mare parte din acest credit se datorează Rebecca Hall care sa transformat complet, aruncându-se în rolul atât de bine încât este aproape înspăimântător.

Prima dată când vom vedea ea filmează se face un interviu bate joc, și apoi mai târziu, vom vedea examina fiecare mic gest, alegerea se în afară, în scopul de a se reface în ceva mai bun pentru a obține acel sentiment evaziv de perfecțiune, dar nu contează de câte ori ea este asigurată de Jean Reed (Maria Dizzia), singura persoană de la WZRB, care ar putea fi, probabil, considerat un prieten, există încă privirea de nemulțumire față de ea gravat pe fata ei.


Trailer Christine