Chris Tucker Live (2015)

Chris Tucker Live (2015) Online Subtitrat


Regia: Phil Joanou
Actori: Chris Tucker
An: 2015
Gen: Documentare, Comedie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Chris Tucker Live

În Atlanta, orașul său natal, comicul Chris Tucker face spectacol la scenă deschisă povestind despre el însuși, din copilărie și până la celebritate.

Am vazut acest lucru pe Netflix nici macar nu stiam ca Tucker era pe punctul de a face un spectacol special si cu atat de multi comici facand specialuri in aceste zile, eram oarecum sceptic in legatura cu aceasta lansare a) pentru ca nu l-am vazut pe Chris Tucker in stand-up de cand Def Comedy Jam și b) cantitatea de profanitate pe care ar putea-o avea acest lucru.

Trebuie să spun că am fost complet suflat. Bancurile erau originale și, de fapt, foarte amuzante. Îmi petrec cea mai mare parte a timpului meu ascultându-mă să mă ridic în fața unui mare număr de comedianți (Jim Gaffigan, Brian Reagan, Steve Harvey, Kevin Hart, etc.) și durează foarte mult, râzând – dar acest lucru a făcut de fapt.

Credintele lui Chris sunt solide. Câteva subiecte s-au târât pentru o vreme, dar în cea mai mare parte el a ținut-o în sus, iar profanitatea în timp ce era prezent a fost menținută “într-o oarecare măsură” de un minim ușor de gestionat. Am venit astăzi la lucru pentru a vedea dacă altcineva a examinat acest lucru special și a fost șocat de comentariile criticilor profesioniști pe care i-am văzut. Dă-i o pauză.