Chris Brown Welcome to My Life (2017)

Chris Brown Welcome to My Life (2017) Online Subtitrat


Regia: Andrew Sandler
Actori: Mary J. Blige, Chris Brown, Jamie Foxx
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Chris Brown Welcome to My Life

Chris Brown și echipa lui sunt extrem de confuze și asta e unicul lucru pe care acest documentar îl face este să dai un pic de informație de fundal despre viața lui care, sincer, dacă te-ai gândit cu adevărat să știi că poți să te bucuri împreună. Deci, aici mergem.

1: Chris Brown vorbește în profunzime despre abuzivul său tată vitreg, cum a fost abuziv și nebun până la punctul în care sa împușcat în cap, dar nu a murit, ceea ce la făcut să fie și mai psihopat și mai traumatizat.

2. Chris Brown vorbește despre incidentul de la 09 cu Robyn Fenty aka Rihanna și ne oferă și informații despre modul în care s-au întâlnit și. De asemenea, să ne spună că au lovit și s-au abuzat unii pe alții în prealabil datorită infidelității lui Browns. Care are sens că erau atât adolescenți, ambele au venit din medii similare de abuz în casă.

El vorbește despre felul în care sinceritatea lui a condus-o pe Rihanna să-l abuzeze fizic și a inițiat, de asemenea, ceea ce sa întâmplat în noaptea aceea și că. Fiind prima dată când a lovit-o cu un pumn închis, l-a plesnit în spate. Si a ținut-o în altercațiile anterioare și vor vorbi despre asta după care au promis să nu se mai lovească încă o dată. Incă mințind întreaga lume despre implicarea ei.

3. Vorbește despre incidentul de pe GMA cu Robin și cum nu a aruncat un scaun pe fereastră, care a lovit fereastra din frustrare. Timpul petrecut în închisoare și el vorbește pe scurt despre “relația” cu carrueche tran și despre fiica Royalty.