Chongqing Hot Pot (2016)

Chongqing Hot Pot (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Qing Yang
Actori: Baihe Bai, Kun Chen, Hao Qin
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Chongqing Hot Pot

Liu Bao (Chen Kun), Xu Dong (Qin Hao) și patru ochi (Yu EnTai) sunt prieteni buni, care dețin un luptă oală fierbinte restaurant subteran. Ei datorează Mister Seven (Chen NUO), un șef mafiot, o sumă consistentă de bani. Astfel încât, în speranța de a extinde afacerea lor, ei folosesc un jackhammer pentru a oferi restaurantul cu mai mult spațiu. Putin stiu ei ca ei jackhammered drumul lor intr-un seif bancar. Liu pur și simplu vrea să acopere gaura pentru a repara daunele, dar atunci când el se întâlnește Yu Xiaohui (Bai Baihe). Un prieten din copilarie, care lucreaza la banca ca un casier, ea îl convinge să jefuiască banca cu ajutorul ei.

O parte film de acțiune, parte suspans / thriller și jaful un strop de romantism, Chongqing Pot Hot este combină un amalgam de genuri cu rezultate inegale. Incercările sale de a genera emoție în timp ce cade plat Liu si Yu lipsa de chimie. Backstory lor nu este deosebit de bine dezvoltat pentru a porni. O mare parte din ea este ușor de divertisment, și este slickly-direcționată. Dar nu este inteligent sau antrenant suficient atunci când trebuie să fie.

Directorul Qing Yang face structura filmului într-un mod interesant de a începe cu jaful, înainte să clipească înapoi, înainte de gaura în seiful a fost creat. Al treilea act, în cazul în care cele mai multe filme se încadrează în afară, este cea mai slabă secțiune a filmului, deoarece, în timp ce ea are o surpriză sau două aruncat acolo, nici unul din ea simte credibil și nici nu vă doriți să vedeți aceste echipe de spărgători de bănci merg pe o altă misiune jaf .


Trailer Chongqing Hot Pot