Chocolat (2016)

Chocolat (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Roschdy Zem
Actori: Omar Sy, James Thierrée, Clotilde Hesme
An: 2016
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 7.1


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Chocolat

Domnul Chocolat este una dintre acele drame tipice, care spune o poveste de zile de degradare a omului. Trecut mai mult de dragul ziua de azi decât dorința de a reflecta cu exactitate timpurile descrise. Cu toate că directorul și scriitori au proclamat intenția lor de a re-introducerea unui artist francez o dată celebru. Care de zorii secolului 21 au alunecat în obscuritate pentru un public contemporan, problemele de rasă. Deși cu siguranță un factor al vieții Chocolat lui, sunt abordate în prezent mai puternic decât cel mai probabil, s-au întors în zilele.

Desigur, întreaga carieră a lui sa bazat în jurul alterității sale și a influențat mai mult de noțiunile culturale ignorant de public alb decât ei de realitate, dar asta nu-l împiedica să devină unul dintre artiștii de teatru de top ale zilei sale. Și el era cunoscut a fi mândru de această realizare, chiar dacă o mare parte din actele sale implicate obtinerea fundul lui lovit de un clovn alb.

Dar flagrantă melodrama, dureroasă a vieții sale sugerat de domnul este mai mult o încercare de a reaminti publicul. Modern de nebunie și umilința pe care sa bazat cariera sa, mai degrabă decât pe evenimentele de fapt raportate. Ca să nu mai vorbim de demoni privat lui Chocolat care implica femei. Băutură, droguri și jocuri de noroc, care adaugă obstacole suplimentare în cariera sa de dincolo de pur și simplu încercarea de a adăuga diversitatea actelor sale de scenă. Practic, prin adăugarea tuturor acestor alte probleme, scriitorii în mod clar că Chocolat este un artist ca oricare alta, care se ocupă cu aceleași capcane de faima pe care alți artiști cu experiență.


Trailer Chocolat