China Salesman (2017)

Yan Jian, un tânăr inginer IT chinez care se angajează să meargă în Africa de Nord și să ajute compania pe care lucrează pentru a câștiga o competiție. Câștigătorul poate deține dreptul de a controla comunicarea dintre sud și nord. Spionul francez Michael lucrează pentru Occident. Șeful său ia ordonat să meargă în Africa de Nord și să câștige competiția și să poată controla marile resurse minerale din Africa. El a angajat cel mai bun mercenar din Africa, al cărui nume este Lauder și un fost Kabbah general care să-l ajute. Yan și-a descoperit conspirația, el este singurul care le poate opri.

Ei bine, investiția în film chinez a făcut-o din nou, au trecut cu vederea un scenariu foarte proast; aducând o mulțime de morți fără talent la toți actorii de nivel inferior pentru a juca pe cei răi; urmărind acești performanți slabi non-actori, l-am găsit pe Steven Segal; și Mike Tyson era de fapt o pereche de actori destul de buni în filmul ăla de râs.

Ambii actori chinezi au fost, de asemenea, actori nepoliticoși, cu interpretări ciudate și pretențioase; actorul de sex masculin avea, de asemenea, un coafură amuzant în stil coreean, care era acoperit pe frunte, cu părul pieptănat sub sprâncene; această coafură sissy este coafura tipică dezgustătoare utilizate pe scară largă de către acei tineri actori sau cântăreți corecți; și copiați orbește de tinerii artiști chinezi. M-am simțit foarte neplăcut să văd cum un chinez de înaltă tehnologie ar avea o coafură coreeană amuzantă.


Regia: Tan Bing
Actori: Dong-xue Li, Mike Tyson, Janicke Askevold, Steven Seagal
2017
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 3.7


China Salesman (2017) Online Subtitrat