Chilling Adventures of Sabrina (2018)

Aniversarea de 16 ani a unei vrajitoare este un eveniment cu adevarat deosebit. Chilling Adventures of Sabrina online subtitrat este povestea Sabrinei Spellman (Kiernan Shipka), o adolescenta jumatate vrajitoare, jumatate muritoare. Toata viata a asteptat cu sufletul la gura sa implineasca 16 ani, dar evenimente neasteptate o forteaza sa aleaga intre lumina si intuneric. Chilling Adventures of Sabrina online subtitrat este un serial original Netflix semnat de creatorii Riverdale.

Povestea noastra Intre lumina si intuneric se deschide cu Sabrina Spellman (Kiernan Shipka Mad Men) pregatindu-se pentru a 16-a aniversare, una care va fi comemorata cu un Botez Intunecat, in care ea va declara devotamentul ei de a sluji pe Satana. Nascuta dintr-un tata warlock si dintr-o mama umana care a murit cand era copila, Sabrina se gaseste rupta intre cele doua parti distincte ale personalitatii ei.

Locuieste in orasul Greendale la casa funerara a familiei sale cu matusa ei Hilda, matusa ei stricta Zelda si varul ei Ambrose, un razboinic care este fortat sa ramana in arest la domiciliu ca pedeapsa pentru infractiunile comise cu ani in urma.

Chilling Adventures of Sabrina (2018) Sezonul 3 Online


Titlu Romania: Sabrina: Între lumină și întuneric
Regia: Roberto Aguirre-Sacasa
Actori: Kiernan Shipka, Ross Lynch, Lucy Davis
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Fantezie, Groaza
IMDB: 7.7


Chilling Adventures of Sabrina SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08


Trailer