Children of War (2014)

Children of War (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Mrityunjay Devvrat
Actori: Farooq Shaikh, Victor Banerjee, Pavan Malhotra
Anul: 2014
Gen: Drama, Istorice, Razboi, Indiene
Durata: 160 minute
IMDB: 6.8

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Țările născute din război și genocid transporta cicatrici în memoria celor care au fost acolo, și cei care se opri să asculte. Bangladesh a luat ființă în 1971, în mijlocul violențelor la scară largă. “Children of War” tentative de a recrea acel moment terifiant, tumultos prin povesti personalizate ale victimelor și agresorilor. Ambiția este evidentă, dar execuția este mai mică decât satisfăcătoare.

Un frate tânăr și sora sunt singurii locuitori din stânga într-un sat care a fost atacat și lăsat să moară de soldați pakistanezi. Un jurnalist și soția lui sunt rupte, cu el având pentru a face drum spre siguranța temporară, iar ei fiind capturat și băgat într-un lagăr cu alte femei tinere. Un bărbat în vârstă de compasiune încearcă să conducă ceea ce a rămas din poporul său în siguranță. Un lider rebel, și grupul său armate luptă lupta bună, pentru independență.

Aceste fire s-ar fi avut mai multe Heft dacă o mai mare atenție a fost acordată în detaliu imaginea de ansamblu. Dar menționarea exteriorului se face într-o manieră superficială in filmul Children of War. Liderul rebelilor (Farooque Shaikh, că cei mai mulți dintre actori manierat, distribuit greșit: el este făcut să palmă și amenința oameni) aruncă o linie despre ‘Yahya și Bhutto “. E o referință trecătoare la `indian” intervenție, iar forțele rebele ale “mukti Vahini”, precum și o scurtă apuca de Indira Gandhi, apoi prim-ministru indian.

În lipsa acestei suprastructuri cruciale, filmul Children of War devine surescitat. Și literal: vezi șuvoi de sânge în canalele de scurgere pentru mult prea mult timp. Aparatul foto dainuie trupurile morților și moarte, iar violența se simte gratuit. O bombă umană, interpretat de Shome, se întinde credulitatea. Povestea scribului (Indraneil), care este forțat în schimbarea pixul pentru un pistol, și soția lui destul de (Raima), încarcerat într-un “lagăr viol”, are câteva momente de refrigerare, dar impactul este distrus de către restul .