Children of Giant (2015)


Children of Giant (2015) film online subtitrat

Regia: Hector Galan
Actori: Earl Holliman, Elsa Cárdenas, George Stevens Jr.
Anul: 2015
Gen: Documentar, Istoric
IMDB: 9.1

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Chiar detractorii de studiat, dar de multe ori puternic stil de filmare George Stevens Sr. tind să-i dea gigant, și având în vedere acest lucru, m-am gândit de 3 ore, 20 de minute de Texas epic (de la romanul Edna Ferber lui), Children of Giant, a primit un pic mai scurt, sa schimbat în documentar minunat George Jr. pe tatăl său: 1984, George Stevens: Journey un regizor de. Pentru măsură semnificativă, cu toate acestea, aceste deficiențe au fost remediate prin materialul sterline bonus inclus (mare parte din ea din Cantitățile Journey) pe gigant DVD și Blu-ray de la Warner Entertainment. Deci este o orice loc pentru a merge în stare proaspătă?

De fapt, da. Acest PBS doc sine înapoi la 1955 și site-ul de locație de fotografiere Marfa, Texas, situat în călătorii departe, departe, departe de vest a statului – un curent de zile colonie artiști “în cazul în care vizitatorii pot vedea încă o bucată teensy rămas (dar asta e tot) de construcție “schelet” din iconic conacul poveștii Reata – un set al cărui izolare fotografice împotriva perspective Lone Star, probabil, Children of Giant, a dat A-plus designer de producție Boris Leven imaginea mai iconografic din cariera sa ilustrului (Days of Heaven fel de furat look exterior gigant cu dragoste ). În poveste, Reata este de origine a fermierului Texas (Rock Hudson “Bick Benedict”) și Virginia de rasă mireasa / devenire feministă (Elizabeth Taylor “Leslie”) – un cuplu care asista la o lume de schimbare peste 35 sau 40 de ani în trecerea echilibru între albi si Hispanics, crescatorii de vite / bărbați de petrol și averi materiale, stil Texas. Dezavantajul Big Oil este reprezentat de Reata de-murdărie sărac angajat mână Jett Rink (James Dean în performanța sa final), care Parlays un resturi de teren moștenit doar într-o parte a conacului, pe care El termeni “Micul Reata” înainte de a fi în valoare de crește exponențial, datorită unui teren petrolifer. Jett este un fel de ratat presupune născut care atrage campioni moviegoing de underdog, deși Ironia este că el e la fel de mult de un rasist anti-mexican ca Bick in Children of Giant.

Romanul controversat Ferber a fost văzut ca anti-Texas, la momentul respectiv, în timp ce filmul Children of Giant Stevens “a devenit cel mai mare reclama pop statului avut vreodată fără realizatorii înmuierea materialului tot atât de mult. Rămas – în plus față de o diatribă împotriva Taylor indemnizația epuizare ulei care șeful studio Jack Warner, practic rugat Stevens pentru a elimina – a fost un portret neclintit de a aduce era (nu că gigant este exact un-topic în 2015). Deși nu există nici o penurie de materiale despre producția filmului și modul în care aceasta a preluat în mod natural ceea ce a fost un oras foarte mic, co-egale se concentreze documentarului este cu privire la modul propriu ierarhie rasiale Marfa reflecta povestea anilor. Chiar zeci de ani mai târziu, un cimitir local, separat parcele de inmormantare albe și mexicane cu un gard de sârmă.