Chicago P.D. (2014)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Chicago P.D. online subtitrat spune povestea departamentului de politie Chicago, format din doua grupuri distincte de ofiteri: politistii in uniforma si ofiterii de intelligence.

Chicago P.D. urmareste vietile politistilor din sectia 21, sub conducerea lui Hank Voight, antagonistul din primul sezon din Chicago Fire. Probabil ca ai urmarit cateva seriale politiste si eziti sa te apuci de altul, dar, fata de cele bifate de tine pana acum, P.D.-ul nu o sa se axeze atat de mult pe dramele personale ale personajelor, pentru ca ele nu au timp sa planga sau sa sufere, nu cand au de prins mercenari, traficanti de droguri, criminali in serie sau de oprit un razboi intre bande.

In Chicago P.D. online subtitrat, politistii nu poarta manusi. Si imi place asta. Nu se sfiesc sa ii ameninte pe acuzati, atunci cand nu au dovezi ca sa ii condamne. Sa ii tortureze, putin, in cusca aflata in subsolul sectiei, unde nu sunt camere de filmat si au timp suficient sa capete informatiile de care au nevoie pentru procurori. Nu incerc sa le iau apararea celor din Chicago PD, fiindca stiu ca actiunile lor sunt ilegale. Dar m-am saturat de seriale in care toti politistii se incadreaza in doua categorii: sunt painea lui Dumnezeu sau sunt corupti. Atat, nu exista cale de mijloc.


Regia: Michael Brandt, Derek Haas, Matt Olmstead
Actori: Elias Koteas, Jason Beghe, Patrick John Flueger
An: 2014
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 8.1


Chicago P.D. SEZONUL 7 Online Subtitrat:


S07E01

S07E02

S07E03


Trailer


Chicago P.D. (2014)
Chicago P.D. (2014) Online Subtitrat in Romana

Chicago P.D. online subtitrat spune povestea departamentului de politie Chicago, format din doua grupuri distincte de ofiteri: politistii in uniforma si of

Notă film - PortalulTauTV.net:
5