Chef (2017)

Chef (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Raja Menon
Actori: Saif Ali Khan, Padmapriya, Dhanish Karthik
An: 2017
Gen: Comedie, Indiene
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Chef

În mintea mea, “Cheful” lui Raja Krishna Menon va fi amintit ca filmul care la ajutat pe Saif Ali Khan să-și recupereze mojo-ul. Domnia lui Khan a fost în suferință în ultimii ani. Unele ghinion și unele decizii mai rele au condus la câteva filme groaznice. În timp ce ultimul său film “Rangoon” a fost decent, nu și-a ajutat perspectivele la filme. Cu bucătarul se află din nou … la fel ca personajul său.

Chef, un remake al filmului lui Jon Favreau din 2014 cu același nume, este despre Roshan, un bucătar în orașul New York, care trece printr-o criză la mijlocul vieții. După ce și-a atins în cele din urmă visele de a alerga într-o bucătărie, el este acum într-o criză. Opera sa nu-l face sa-l excite, si-a pierdut pasiunea pentru gatit, iar emotiile sale nu au control. O decizie impulsivă îl duce în Kochi, India, unde se reuneste cu fosta soție și fiul său. În timp ce încearcă să-și alcătuiască timpul pierdut și să se îmbrace cu fiul său, Roshan primește un nou contract de viață.

Directorul Raja Krishna Menon a realizat o poveste simplă despre familie, luptând pentru visele tale și ce înseamnă să găsești mulțumire. Tonul, pe tot parcursul filmului, este moale și moale. În timp ce acest lucru vă face uneori neliniștit, de asemenea, de ce filmul funcționează într-o anumită măsură. Momente, cum ar fi tatăl din nordul Indiei șocat de faptul că fiul său nu a mâncat niciodată laptele de vită, vă aduce un zâmbet pe față. De asemenea, m-am bucurat de relațiile din film. Legătura tată-fiu, precum și dinamica exelor au fost destul de răcoritoare și au rămas departe de clișeele dramatice.