Chasing Trane The John Coltrane Documentary (2016)

Chasing Trane The John Coltrane Documentary (2016) Online Subtitrat


Regia: John Scheinfeld
Actori: Denzel Washington, Reggie Workman, Ravi Coltrane
An: 2016
Gen: Documentare, Biografie, Muzicale
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Chasing Trane The John Coltrane Documentary

“Chasing Trane” este la fel de cuprinzător ca un documentar despre scurta viață a lui John Coltrane. Pe lângă înregistrările sale, există puțin prețioase despre viața și cariera celui mai bun jucator de saxofon care a trăit vreodată. Acest documentar își urmărește creșterea în Jim Crow South până la vârful carierei sale – moment în care a murit de cancer la ficat. Avea 40 de ani.

Cei care au realizat filmul au folosit fotografii încă însoțite de interviuri cu prietenii săi supraviețuitori, membrii familiei și admiratori. El nu a dat niciodată un interviu, iar când este citat, vocea lui Denzel Washington. Cei intervievați includ Cornel West, cel mai bun prieten Sonny Rollins, copiii lui și saxofonistul Bill Clinton. Există o mărturie cu privire la perspectiva sa muzicală și la impactul pe care muzica îl are asupra vieții sale și asupra vieții altora. Este extrem de iluminat și insightful.

Aș putea merge mai departe și este suficient să spun că filmul nu este niciodată lent sau plictisitor. Este un 99 de minute rapide și este minunat. Dacă sunteți un fan al lui, ar trebui să mergeți și să-l vedeți. Trebuie să il vedeti.