Chasing Perfect (2019)

Chasing Perfect (2019) online subtitrat este o retrospectivă a muncii și a vieții designerului Frank Stephenson. Frank Stephenson are abordări strălucitoare diferite în design. Ferrari FXX-ul său este un supercar de tip “track-only” conceput pentru a oferi cel mai apropiat sentiment unei mașini de curse ca fiind posibil din punct de vedere tehnic.

Chasing Perfect (2019) Online


Regia: Helena Coan
Actori: Jay Leno, Frank Stephenson
An: 2019
Gen: Documentare
IMDB: 7.1


Chasing Perfect (2019) Online


Trailer


Review Chasing Perfect (2019)

Hypercarnacul hibrid McLaren P1 a oferit o oportunitate pentru acest designer maverick să reimagineze soluțiile aerodinamice prin emularea naturii. MINI este pictograma britanică re-inventată pentru secolul 21, în timp ce noua era Fiat cinquecento a văzut călătoria italiană plăcută pentru orașele contemporane.

Apoi este mașina Ford Escort Cosworth, completată cu spoilerul său enorm. Acestea sunt toate produse foarte diferite, dar în spatele strălucirii suprafeței este o abordare considerată a designului și o minte creativă care împinge în mod constant frontierele.

Chasing Perfect spune povestea lui Stephenson in 2019 subtitrate in romana. Lansat pe 20 mai, documentarul este o minune a minții creative a unuia dintre cei mai inventivi designeri de mașini din vremea noastră. Într-o carieră de 33 de ani, Stephenson a condus echipe de design la Ferrari, Maserati, Alfa Romeo, Fiat, Lancia, MINI și McLaren.

Acum, el este pe cale să se angajeze într-o misiune futuristă pe măsură ce se pregătește să creeze avionul Lilium Jet, un avion electric de decolare și aterizare pentru anul 2025. A prins Stephenson pentru a vedea ce se află în spatele minții sale aventuroase.