Chasing Ghosts (2015)


Chasing Ghosts (2015) film online subtitrat

Regia: Joshua Shreve
Scenariu: Josh Chesler
Actori: Toby Nichols, Tim Meadows, W. Earl Brown
Anul: 2005
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 5.8

Cu Cinema noastre un mic ecrane umplute cu filme cu supereroi, extravagante de actiune si orori nou-rasa, este reconfortant pentru mine ca un vizualizator să vină peste ceva cu mult mai mult inima si substanta in Chasing Ghosts. La foarte esența sa, urmarind Ghosts este un film Chasing Ghosts care abordează subiectul morții. Cu toate acestea, o face într-un mod care nu este deloc predicarea nici întunecat și mohorât în ​​conținutul ea lui, dar cu umilință și un element de delicat de umor pentru a ajuta la e-poveste spune.

Lucas este un tânăr pierdut, care este lupta pentru a face față cu pierderea fratelui său acționează ca catalizator pentru obsesia lui pentru necesitatea de a înțelege însuși conceptul de moarte și durere. În timp ce filma în secret o înmormântare, Lucas surprinde ceva ciudat pe video care are îl întrebau dacă există viață după moarte. În căutarea unor răspunsuri, el postează sus videoclip pe YouTube, care devine rapid și fenomen internet și îl împinge în lumina reflectoarelor, aducându-l atenție mult nedorită și având repercusiuni negative asupra nu doar el însuși, dar oamenii din jurul lui prea. De-a lungul modul în care el se întâlnește Chris (Tim Meadows), un autor local, care a cunoscut moartea prima mana, iar două greva unui prietenie puțin probabil.

Chasing Ghosts este o călătorie de descoperire. Este vorba despre adaptare și de înțelegerea pierderea teribil de un frate și un fiu, și modul în care căutarea nu poate afecta doar familia direct, dar și cele aproape de ei. Filmul este frumos împușcat și gândurile, sentimentele și de introspecție în mintea și emoțiile lui Lucas sunt descrise strălucit prin simplicities, cum ar fi conținutul de decor din dormitor sa, tonul de apel de telefonul și muzica pe care el ascultă. Este o modalitate foarte bună de a capta durere Lucas “și reducerea decalajului dintre caracterul și publicul.

Deși Chasing Ghosts este în esență o piesă dramatică, există multe momente de comedie lumina pentru a menține filmul de la vreodată descrescător în gropi de depresie. Acestea provin în mare parte din tinerele talente în film, și anume că de interacțiune Nichols “Lucas”, cu prietenul său și interesul “romantic” Kimberly, jucat de tot adorabil și mereu minunat Meyrick Murphy, a carui pe ecran prezență este o placere constanta a ceas. Întotdeauna ia pe roluri cu talent natural uimitor și pasiunea care face ea în fiecare performanță credibil și captivant. Există, de asemenea multe mari momente comice din Nichols în încercarea constantă personajul său la sabotarea sale interviuri, spre uimirea părinților săi (oarecum arogant și excitabile), și spre amuzamentul Chris.