Chappaquiddick (2017)

Scandalul si evenimentele misterioase din jurul tragicului inec al unei tinere femei pe masura ce Ted si-a condus masina pe care a directionata spre prabusirea de pe un pod. Acest eveniment nu doar ca a luat viata unui strateg politic aspirant, insa a schimbat in cele din urma cursul istoriei prezidentiale pentru totdeauna.

Pentru cei care au crescut cu Kennedy’s și oricine nu a făcut-o, această poveste trebuie să fie spusă. Cred ca filmul Chappaquiddick a fost facut bine – actiune si productie – dar asta nu este scopul filmului. Știam multe din ceea ce s-a întâmplat din lectură de-a lungul anilor. Dar acest film a fost un portret uimitor și accesibil poveștii pentru cei mai puțin interesați de politică.

Linia de fund? În cele din urmă, ei ar face orice pentru putere, indiferent cine și-a făcut drumul. Din toate lucrurile care au ieșit – John și Bobby au avut asemănări extraordinare (mai ales cu femei). Sper că tinerii se uită la filmul Chappaquiddick asta. Defectele lui Ted au fost demonii lui într-o mare măsură – și acestea au fost portretizate foarte bine. Aș spune că ceea ce am văzut în ultimii ani este chiar mai dăunător pentru noi și mai corupt.


Regia: John Curran
Actori: Jason Clarke, Ed Helms, Jim Gaffigan
2017
Gen: Drama, Istorice, Thriller
IMDB: 6.6


Chappaquiddick (2017) Online Subtitrat