Channel Zero (2016)

Channel Zero online subtitrat este o serie de antologii bazate pe popularul Internet Creepypastas, incluzand Candle Cove, The No-End House, Butcher’s Block si Hidden Door.

Mike Painter (Paul Schneider) este un psiholog de copii care se intoarce in orasul sau natal din Iron Hill pentru prima data de la evenimentele tragice din 1988, cand au fost ucisi cinci copii, inclusiv fratele sau geaman. El descopera ca mama sa (Fiona Shaw) nu s-a mutat si ca orasul este suspect, in ciuda faptului ca este primit de la suprafata.

Cu ajutorul prietenului sau din copilarie Jess (Natalie Brown) si al sotului, si seriful orasului Gary (Shaun Benson), incearca sa descopere ce s-a intamplat cu adevarat. Cu toate acestea, atunci cand copiii incep sa dispara din nou, el crede ca un spectacol ciudat de televiziune Candle Cove ar putea avea ceva de-a face cu el.

Candle Cove poseda atat de multa ciudatenieincat ar putea sa vina cu usurinta din mintea lui H.P. Lovercraft. Regizorul Craig William Macneill, care se bucura de aceasta idee, creeaza o lume a minciunilor, tradarii si inselaciunii. Exista multe secrete in orasul Iron Hill si multe mistere de rezolvat.


Regia: Nick Antosca
Actori: Brandon Scott, Abigail Pniowsky, Keenan Lehmann
An: 2016
Gen: Seriale Online, Drama, Groaza, Mister
IMDB: 7.2


Channel Zero SEZONUL 4 Online Subtitrat:

S04E01

S04E02

S04E03

S04E04

S04E05

S04E06