Champion (2017)

Champion (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Judd Brannon
Actori: Robert Amaya, Cameron Arnett, Cliff Brannon
An: 2017
Gen: Drama, Sport
IMDB: 7.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Champion

Sean Weathers este un pasionat de curse, care este obsedat de a deveni cel mai bun si de a face tot ce este nevoie pentru a face asta. El simte că se apropie de a deveni cel mai bun cal de curse, dar atunci când un rival își stă în cale. Sean face de neconceput să-și asigure poziția. Cu toate acestea, tragedia îl trimite pe Sean spiralându-se sub control. In timp ce începe să-și piardă răbdarea și tot ceea ce-i deține. Singura cale de urmat este de a face față durerii pe care încearcă să o evite și a căuta iertare în cele mai grele locuri.

Ca student al modelului de film Kendrick, Judd Brannon și echipa lui au dobândit abilități de producție profesională timpuriu în carieră. Ceea ce va fi un avantaj major pentru ei pe drum. Toate aspectele producției campionului sunt excelente – calitatea videoclipului este superbă și munca la aparatul de fotografiat este foarte bună. Deoarece fotografiile de acțiune dificile și scenele exterioare sunt executate frumos.

Calitatea sunetului este, de asemenea, în par și coloana sonoră este o reminiscență a coloanei sonore Kendrick. Seturile, locațiile și recuzele sunt extrem de profesionale și adecvate, îmbunătățind astfel calitatea generală a filmului. Singurele probleme minore care pot fi ridicate aici sunt unele greșeli de editare care cauzează o mică confuzie de vizualizare, dar acest lucru este ceva care va fi rectificat cu mai multă experiență. În ansamblu, nu puteți cere un start mai bun decât cel de producție.