Chaahat (1996)

Chaahat (1996) Film Online Subtitrat


Regia: Mahesh Bhatt
Actori: Naseeruddin Shah, Shah Rukh Khan, Pooja Bhatt
An: 1996
Gen: Drama, Indiene, Romantice
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<8SgQOBoJ-Ns/Chaahat" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Chaahat

Ok … să încep prin a spune filmul este destul de bun și deține standardul unui film bun bollywood. Shahrukh Khan tras de pe partea sa “excelent”. Shah a tras Naseerudin, de asemenea, de pe partea lui destul de frumos. Anupem Kher, chiar dacă, nu a fost unul dintre personaje principale, dar, iese în evidență. care acționează Pooja Bhatt a fost săracă-ish. Unele dintre părțile din Pooja Bhatt au fost frumos tras, dar mai ales ea a fost destul de rău. Ea nu ar fi fost aleasă pentru a face acest film. Mi-ar fi recomandat cineva ca Rani Mukherjee, Juhi Chawla sau poate chiar Kajol. Iată cum merge povestea (primit direct de la wikipedia):

Roop Rathore (Shahrukh Khan) este un cântăreț în Bombay la fel ca și tatăl său (Anupam Kher), care acum este bolnav și are nevoie de îngrijire medicală imediată. Într-o zi, în timp ce el cântă la hotelul lui Ajay Narang (Naseeruddin Shah), sora lui Ajay Reshma (Ramya Krishnan) se îndrăgostește de Roop. Reshma este o fată răsfățată și Ajay se uită prin toate dorințele. Din păcate, Roop este indragostit de un medic numit Pooja (Pooja Bhatt). Între timp, Reshma este obsedat de Roop, și cere fratele ei să-l cheme din nou să cânte în hotelul lor.

Dar, când ea vede că toate fetele sunt flatați peste Roop, ea devine foarte furios, și îi cere să cânte numai pentru ea acum înainte. Dar, Roop ar lucra mai degrabă pentru rivalul Patel (Shri Vallabh Vyas) decât să ia această ofertă. obsesia lui Ajay cu păstrarea sora ei fericit la toate costurile, intră în joc și Patel este bătut cu brutalitate de către el până când el este de acord să arunce Roop din hotel.