Cetățeanul Hearst – The Cat’s Meow (2001)

Cetățeanul Hearst – The Cat’s Meow online subtitrat este un film inspirat dintr-o intamplare adevarata. O crima musamalizata petrecuta in 1924 la bordul iahtului lui W.R Hearst, cel mai bogat om din lume.

Scenaristul Steven Peros, laureat al unui premiu Oscar si legendarul regizor Peter Bogdanovich sunt autorii lui The Cat’s Meow, o perspectiva iesita din comun asupra unei croaziere fatidice din 1924 la bordul iahtului magnatului presei William Randolph Hearst. Care a reunit unele dintre cele mai celebre personalitati ale secolului si care s-a terminat cu o crima musamalizata si inca ramasa nerezolvata.

Intr-o sambata dimineata, Hearst si iubita sa, actrita Marion Davies, ridica ancora din portul San Pedro. Ei sunt gazdele unui mic grup care ii include pe genialul dar egoistul Charlie Chaplin; pe regizorul pionier Thomas Ince, obsedat de recentele sale probleme financiare; pe ambitioasa editorialista de cancan-uri Louella Parsons; si pe excentricul romancier britanic Elinor Glyn. Destul de repede devine clar ca, desi schimbul de replici spumoase e la ordinea zilei, duplicitatea si deceptia fac si ele parte din meniu.

Cetățeanul Hearst - The Cat's Meow (2001) Online Subtitrat in Romana


Regia: Peter Bogdanovich
Actori: Kirsten Dunst, Cary Elwes, Edward Herrmann
An: 2001
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.4


The Cat’s Meow (2001) Online Subtitrat


Trailer The Cat’s Meow (2001)