Cenusareasa 3 – Cinderella 3 (2007)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Unul dintre cele mai indragite personaje de desene animate create vreodata, Cenusareasa 3 – Cinderella 3 (2007), revine cu binecunoscuta ei poveste despre greutatile pe care trebuie sa le infrunte pentru a-si gasi fericirea si a-si implini destinul. De data aceasta, insa, mama ei vitrega are puteri nebanuite si reuseste sa rastoarne toate vrajile facute de zana cea buna: rochia, caii, caleasca, valetii, practic motivul pentru care Cenusareasa poate merge la bal, pentru a-l intalni pe Print. Oare se vor mai intalni acestia acum, cand toata magia a disparut?

Există numeroase motive pentru a vă bucura de “Cenușăresa 3: Un răsucire în timp”. În multe privințe, se îmbunătățește asupra predecesorilor săi. Spre deosebire de animatorii din filmul original, animatorii uimitori de la DisneyToon Australia au lucrat din propriile lor imaginații, în loc să se bazeze pe filmul “de referință” cu acțiune live. În plus, parcela este mult superioară primei.

Încă cu mine? Grozav. Iată ce face acest complot mai bun decât coada “clasică” de basm: în urmă cu 50 de ani, ideea Disney a fost aceea de a adapta basmul într-un film de lung metraj. Povestea a fost de o fată care, negându-și dreptul de întâi născut, a fost forțată să lucreze ca servitoare pentru familia ei pascală.

Visează la o viață de lux și, din cauza inimii ei naturii, are prieteni care fac toată munca pentru ea, își ia șansa cu un prinț și, după dans, este îndrăgostită și se căsătorește. Povestirile ar trebui să te învețe ceva.


Regia: Frank Nissen
Actori: Tami Tappan Damiano, Tress MacNeille, Jeff Bennett, Rob Paulsen, Frank Welker
Anul: 2007
Gen: Animatie, Familie, Fantezie
Durata: 70 minute
IMDB: 6.0


Cenusareasa 3 – Cinderella 3 (2007) Online Subtitrat


Cenusareasa 3 - Cinderella 3 (2007)
Cenusareasa 3 - Cinderella 3 (2007) Online Subtitrat in Romana

Unul dintre cele mai indragite personaje de desene animate create vreodata, Cenusareasa 3 - Cinderella 3 (2007), revine cu binecunoscuta ei poveste despre

Notă film - PortalulTauTV.net:
5