Centrul Pământului – The Core (2003)

Centrul Pământului – The Core (2003) Film Online Subtitrat


Regia: Jon Amiel
Actori: Bruce Greenwood, DJ Qualls, Tchéky Karyo, Aaron Eckhart, Hilary Swank, Stanley Tucci
Anul: 2003
Gen: Actiune, Aventura, SF
Durata: 135 minute
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Centrul Pământului – The Core

In mod inexplicabil, miscarea de rotatie a Pamantului s-a oprit, campul magnetic se deterioreaza rapid cu foarte multe consecinte fatale pentru omenire.

Primele efecte: podul Golden Gate din San Francisco se prabuseste omorand multi oameni, o furtuna electromagnetica transforma in praf si pulbere Colosseum-ul din Roma iar in Trafalgar Square din Londra porumbeii si-au pierdul sistemul de coordonare zburand dezordonat si provocand accidente rutiere.

Disperat sa rezolve catastrofa, Guvernul SUA si oficialitatile militare il convoaca pe geofizicianul Dr Josh Keyes (Aaron Eckhart) si pe echipa acestuia formata din oameni de stiinta renumiti. Acestia vor calatori catre centrul Pamantului intr-un vehicol subteran pilotat de terranauta Rebecca Childs (Hylary Swank) si Comandantul Roberty Iverson (Bruce Greenwood). Misiunea lor este sa detoneze un dispozitiv nuclear care va reactiva campul magnetic si va salva lumea de la distrugere.

Paramount Pictures prezinta filmul Centrul Pamantului, un thriller science fiction original in regia lui Jon Amiel, produs de David Foster Cooper Layne Sean Bailey.

Nu este un film de bagat in seama. Un scenariu ce tine mai mult de imaginatie sablon, decat de SF… Pare desprins din desenele anímate. Fiecare scena iti da senzatia de déjà vu. Subiectul, asa cum se poate ghici inca de la inceput este “armagedon-ul”. Rezolvarea conflictului este atat de previzibila incat devine deranjant nu doar plictisitor.


Trailer Centrul Pământului – The Core