Centaur (2017)

Centaur (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Aktan Arym Kubat
Actori: Nuraly Tursunkojoev, Zarema Asanalieva, Aktan Arym Kubat
2017
Gen: Drama
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Centaur

Centaur online subtitrat este un familist liniștit și umil, un tată iubitor pentru băiețelul care nu a rostit niciodată un cuvânt și soțul unei tinere surdo-mute, Maripa. Viața simplă și plăcută a lui Centaur într-un sat izolat din Kîrgîzstan se schimbă total atunci când spiritul îi este bântuit de o legendă potrivit căreia caii posedă puterea și unitatea poporului său. Prins într-o noapte în timp ce fura un cal, Centaur trebuie să suporte consecințele. În al șaselea film al lui, stimatul regizor Aktan Arym Kubat dezvăluie imaginea unui loc îndepărtat, inspirat din mitologia poporului său.

Un bătrân tată de familie devine hoț, când fură cai să-i călărească noaptea. Personajul însuși este prietenos, dar și controversat, căci furișul cailor este o crimă în Kârgâzstan, chiar și în secolul XXI. Dar eroul se bate în vremuri vechi, unde toți oamenii au fost familii și trăiau în corturi, iar caii cu aripi erau poarta spre cer.

Filmul Centaur 2017 are o mulțime de elemente moderne, occidentale, ceea ce îl face mult mai accesibil, comparabil cu unele dintre filmele kyrgiz din trecut – nu este un film de artă, ci este evoluția vizibilă a cinematografului kârgâz.

Eu trăiesc în Kârgâzstan timp de un an. Cunoașteți toate zonele și peisajele frumoase. Urmăream cinematografele cu cincisprezece ani în urmă și trebuie să spun că nu am avut așteptări mari pentru “Centaur”. Filmul a devenit o experiență cinematografică minunată pentru mine, care mi-a plăcut să fiu acolo în această țară frumoasă.