Cemetery Man (1994)


Cemetery Man (1994) film online subtitrat

Alt titlu: Dellamorte Dellamore
Regia: Michele Soavi
Actori: Rupert Everett, François Hadji-Lazaro, Clive Riche, Pietro Genuardi, Anna Falchi
Anul: 1994
Gen: Comedie, Groaza
Durata: 105 minute
IMDB: 7.2/10 din 11498 voturi

Francesco Dellamorte (Rupert Everett) este Cemetery Man în micul oraș italian Buffalora. El trăiește într-o casă dărăpănată la sediul, înconjurat permanent de moarte, cu doar asistentul său cu handicap mental Gnaghi (François Hadji-Lazaro) pentru companie. Punk tineri în oraș răspândit bârfă că Dellamorte este impotent. Hobby-urile sale sunt de lectură de telefon învechite, în care el trece din numele defunctului, și încercarea de a asambla un puzzle în formă de craniu uman. Gnaghi, ale cărei interese includ spaghete și televiziune, se poate vorbi de un singur cuvânt: “. Gna”

Inscripția latină pe poarta Buffalora Cemetery citește RESVRRECTVRIS (“Pentru cei care vor crește din nou”), și într-adevăr, Dellamorte a avut mâinile pline de întârziere. Unii oameni se ridica din mormintele lor de pe a șaptea noapte după moartea lor, Cemetery Man, reanimat și gata să ia cu asalt vii. Dellamorte distruge aceste creaturi, pe care el numește “reintorc”, înainte de a depășire oraș. Primarul Buffalora lui (Stefano Masciarelli) este atât de fixat pe campanie său că el pare incapabil chiar să audă motive Dellamorte pentru o investigație. În orice caz, fiind un proscris în sat și aproape analfabet, Dellamorte nu vrea să-și piardă locul de muncă. El deschide la doar său prieten, Franco, un funcționar municipal, dar nu depune actele necesare pentru a obține asistență: “. Este mai ușor doar pentru a le trage”

La o înmormântare, Dellamorte cade tare si rapid în dragoste, Cemetery Man, cu văduva tineri anonim (Anna Falchi) de un om bogat, în vârstă. Văduva doar începe să arate un interes atunci când Dellamorte îi spune despre osuarul, pe care ea adoră. În timp ce consumarea relația lor de mormântul soțului ei, soțul se întoarce, atacuri, și mușcă ei. Ea pare sa moara de la muscatura, dar medicul legist susține că a fost un atac de cord. Temându-se de cel mai rău, Dellamorte stă lângă cadavrul ei, și șutează ei atunci când ea se ridica.

Gnaghi devine îndrăgostit nebunește cu fiica primarului capricios, Valentina (Fabiana Formica). Aceasta ar părea să se încheie tragic, atunci când ea este decapitat într-un accident de motocicletă. În schimb, Gnaghi sapă capul ei reanimat, și începe o poveste de dragoste nevinovat. Tânărul văduvă, de asemenea, crește din nou, cauzand Dellamorte să creadă că ea nu a fost într-adevăr un zombie, atunci când a tras primul, in Cemetery Man, caz în care el a fost cel care a ucis-o. El plummets într-o depresie si este vizitat de cifra viclean Morții, care îi spune să “Opriți uciderea morți”, cerându-i de ce nu trage vii în loc.

Dellamorte întâlnește două femei mai fără nume, de asemenea, a jucat de Falchi. El merge la capete scandalos pentru a fi cu primul dintre acestea, un asistent la noul primar: în cazul în care obiectul afectiunii sale, spune ea este îngrozită de penetrare sexuală, in filmul Cemetery Man, Dellamorte pretinde că zvonul despre impotenta lui este corectă, și vizite un medic pentru a au scos penisul lui. Doctorul îl vorbește din ea, oferindu-i o injecție pentru impotenta temporara loc. Între timp, femeia a fost violată de angajatorul său, și apoi a căzut în dragoste cu ea violator, aruncând atât fobie ei și omul cimitir.

Prindere său pe realitatea alunecarea, Dellamorte conduce în oraș pe timp de noapte, cu revolverul, fotografiere tinerii care au făcut joc de el de ani de zile din cauza impotenta lui zvonește. El se întâlnește o treime manifestare a femeii pe care o iubește, dar pe a afla că ea este o prostituată, pe ea și pe alte două femei ucide prin stabilirea casa lor pe foc, cu o încălzire cameră. Prietenul lui Franco (Anton Alexander) este acuzat de aceste crime, după uciderea soției și copilului său, și tentative de sinucidere în aceeași noapte de băut o sticlă de iod. Dellamorte merge să viziteze prietenul său în spital, pentru a afla de ce a furat Franco crime sale. Ședinței de patul de spital, el ocazional crime O călugăriță, o asistentă medicală, și un medic. Franco nici măcar nu recunoaște el, astfel încât chiar și aceste acte nu schimba situatia Dellamorte lui. El țipă o mărturisire, dar este ignorat.